Aramızın olmadığı bir kıza nasıl yakınlaşabilirim?

Chavos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normal de bunu soracak birisi değilim öz güvenim yüksek başım önde işlerimi hallederim, fakat durum çok farklı ilk kez böyle bir konu açıp sizlerle paylaşıyorum.

İlk öncelikle yaşım 16 ve okuduğum okulda ve gittiğim her mekan da popüler yakışıklı birisiyimdir, yani her türlü giderim var.

2 sene önce bir kızla çıktım ama çok ciddi değildik hem o hem de ben. Çıktığımız zaman zarfında bunun yanında 2 tane arkadaşı vardı, bir tanesi benim için klasik bir kızdı o zaman diğeri de çok zayıf kumral bir kızdı o da aynı benim için klasikti.

Şimdiye kadar çoğu kişi ile çıktım ama çoğuna karşı sadece hoşlanma duygusu içerisindeydim. Bu 3 arkadaştan 1 tanesi yani benim çıktığım başka okula diğer kalan ikisi ise okuduğum okula gelmiş. O kumral olan, bildiğiniz evrim geçirmiş okulda görünce acayip duygular içerisine giriyorum bir de ara sıra bakışıyoruz şimdiye kadar hiçbir kıza bakarken hissetmediğim bir duyguyu hissediyorum kıza karşı.

Ama kızın gözünde tip dışında çok iyi birisi olarak gözükmüyorum çünkü onun arkadaşıyla çıkarken ondan ayrılıp ertesi gün başka birisi ile çıktım ve o 3 arkadaş normal olarak bana düşman kesildi hala öyle mi bilmiyorum...

Şimdi bu kızla bakışıyoruz benim gözümün içine bakıyor ve o çıktığım arkadaşlarıyla da galiba görüşmüyorlar pek fazla. Kız biraz egolu gibi ama ben onun gözün de elde edilemeyecek gibi gözüktüğüm konusun da eminim. Kıza nasıl açılabilirim, nasıl iletişim kurabilirim ilk kez böyle kararsızlık yaşıyorum ilk kez böyle bir duygu hissediyorum çok güzel ve çekici bir kız.

Sen onun sadece güzelliğini seviyorsun demeyin, çünkü arkadaşlarıma sorduğum da benim gibi düşünmüyorlar işin kesinleştiği nokta da bu ben normal de herkes ne ise onu söylerim fakat kız bana her noktası ile kusursuz geliyor.

Bir de kız okulun yakışıklı bir çocuğuyla takılıyor. Şimdi ne yapmam lazım benim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence saçma bir soru, zaten biriyle sevgili olurken onu tanımamış oluyorsun yani önceden ne yaptıysan onu yap.

Bence saçma bir soru, zaten biriyle sevgili olurken onu tanımamış oluyorsun yani önceden ne yaptıysan onu yap.

Aracı arkadaşlarım vardı, şimdi hiç yok.

Bir de kız düşman gibi de olabilir bana ondan buraya yazdım.

Kızın hikayesine yanıt verin ama alev falan değil bugün 29 Ekim mesela şu emojiyi atabilir siniz ''
Görüldü atarsa bir şey yazmayın ama eğer beğenirse sen ne yaptın görüşmeyeli falan yazın ben hep öyle yapıyordum genel olarak da işe yarıyordu.

Hem düşman gibiyiz diyorsun hem elde etmek istiyorsun, çok garip bir soru.

Son düzenleme:
Hem düşman gibiyiz diyorsun hem elde etmek istiyorsun, çok garip bir soru.

Emin değilim ki ben de bunu tepki görmeden öğrenmek istiyorum galiba en iyisi ara sıra bakışırken vb. konuşmaya çalışmak.

Emin değilim ki ben de bunu tepki görmeden öğrenmek istiyorum galiba en iyisi ara sıra bakışırken vb. konuşmaya çalışmak.

Bence hiç girmeyin bu işlere. Yani kızın arkadaşından ayrılıp kendinizi kötü göstermişsiniz zaten. Kız aynı durumu yaşamamak isteyebilir. Önce arkadaşlık kurmanız gerekiyor. Yakınlaşırsan sonra teklif edersin.

Yaklaşamazsın kardeşim var mı başka soru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…