Çözüldü Aranılan anime nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hua Cheng

Femtopat
Daha fazla  
2020 yılında falan YouTube'dan bir anime izlemiştim fakat adını hatırlamıyorum. Konusu hatırladığım kadarıyla şöyle:
Bir kızla bir erkek gözlemevinde sürekli yıldızları izliyorlar ve kız uzaylılara inanıyor erkek inanmıyor. Sonra kızla erkek bir yere gidiyorlar (baraj sanırım) ve bunun gibi yüksek bir yerden kız ayağı kayıp aşağıya düşüyor. Sonra kız hastaneye kaldırılıyor ve ölüyor ama ölü bedeni erkeğe gösterilmiyor. Kızın bedenini deney için alıyorlar (uzaylı deneyleri falan). Yıllar geçiyor bunlar liseli oluyor sonra kız çocuğun okuluna bir görev için transfer oluyor, sonra çocuk kızı gördüğünde aklına geliyor tanıyor ama emin olamıyor. Kızın kolunda ben var bunu kontrol etmek için kolunu kaldırıyor ve beni görmüyor çünkü büyüdükçe Benin yeri değişmiş ve yanıldığını düşünüyor. Neyse bu uzaylıların güçlerine göre seviyeleri, rütbeleri var (a, B, SS gibi) sonra bu uzaylıların tam boyunlarının arkasında yuvarlak bir yer var bir şey monte edilmiş gibi. Ve o yuvarlak şeyi çıkarınca ölüyorlar. Bu uzaylıların kullanması gereken bir ilaç var ve almayınca ölüyorlar. Bu nedenle ilaç için birbirlerini öldürmeye çalışıyorlar. Bizim kız bir depoda yüksek rütbeli bir uzaylı ile savaşıyor ve bu esnada kolu yırtılıyor ve beni gözüküyor bizim erkek karakterde beni görüp tanıdığı kız olduğunu anlıyor. Bu uzaylı deneylerini yapan konsey gibi bir şey var uzaylılar hakkında konuşuyorlar (hatırladığım bu kadar)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı