Arapça başlıklı videoların olayı ne?

Kanal zaten ayrı bir garip ileride çocuklar ne diyecek acaba merak ediyorum para için alet ediyorlar küçücük çocukları.
Ben kanalın çalıntı olduğu kanısındayım.
Eskiden çekilmiş videoları ileri tarihlerle tekrardan paylaşıyorlar.

Ben kanalın çalıntı olduğu kanısındayım.
Eskiden çekilmiş videoları ileri tarihlerle tekrardan paylaşıyorlar.
Konumu Suudi Arabistan olan Wanasah TV diye bir kanal buldum çocuk animasyonları var, ana sayfa kısmında bir sürü kanaldan video var ve hepsi animasyon. Bu Türkçe videoları nasıl yapmışlar onu anlayamadım.

Konumu Suudi Arabistan olan Wanasah TV diye bir kanal buldum çocuk animasyonları var, ana sayfa kısmında bir sürü kanaldan video var ve hepsi animasyon. Bu Türkçe videoları nasıl yapmışlar onu anlayamadım.
Türk kanalı Araplara satıp kanalın ismini değiştiriyorlar büyük ihtimalle

Satmışlardır.

Korece videoda buldum aynı kanalın attığı, bu videolar cidden normal değil bunu 5 yaşındaki çocuk izlese korkar şu maskeli adamları vb. görse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…