Arapça dili öğrenilmeli mi?

Elbette. Sizi alakadar etmeyen bir kişisel ifadede bulundum. Topluma açık bir yorum yaptınız ve karşılığında o yoruma ifade aldınız. Faydalı olmuştur umarım.
Sizi anlıyorum teşekkür ederim.

Yani öğrenilebilir ama İngilizce de konuşabiliyorlar sanırım.

Niye gereksiz?

Niye dalga geçsinler arapça zaten genellikle turizm yada ticaret için yararlı olur diye biliyorum.
Adamlar bizim ülkenin turisti ise biz neden onların ülkesinde turist olmadığımız halde öğreniyoruz?

Arapça dili iki kısma ayrılır. Yazılı ve sözlü. Yazılı olan kuran ve gazate yazıları gibi şeyler için. Sözlü ise halkın arasında konuştuğu. Arapça öğrensen bile halktaki kişiler ile konuşmakta zorlanabilirsin.

Öğrenecekseniz kuran kursu arapçası öğrenmeyin gidin İngilizce kursları gibi olan yerlerden öğrenin.

Adamlar bizim ülkenin turisti ise biz neden onların ülkesinde turist olmadığımız halde öğreniyoruz?
Tercümanlık dediğim gibi zaten dünyada 5.dil arapça arapça öğrenenler genellikle ticaret turizm için öğreniyorlar hem yeni bir dil öğrenmek bir şey kaybettirmez.

Alttaki yorumlar cahillikten dolayı yazılmış. Kesinlikle öğrenilmeli. Önemli birçok betiğin özgün dili Arapça El-Kanun Fit Tıb, Kuran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…