Arapça reklamlar

244012

Hectopat
Makaleler
7
Reklam olarak çoğunlukla Arapça reklamlar çıkıyor. Arapça sitelere veya İslam ile alakalı sitelere de bakmıyorum. Sebebi nedir?

Reklam ayarların açık mı? Girdiğin sitelere göre öneri yapan ayar işte.

Oturduğun bölgedeki Arap kullanıcı sayısı Türkü geçtiyse ve reklam özelleştirmen kapalı ise olabiliyor. Bazı Karadeniz bölgesinde oturan arkadaşlara da oldu.
Eğer dediğin gibiyse durum çok vahim. Her yer Arap doldu. Bıktım usandım.

O zaman sol üstte çarpı işaretinden 'ilgimi çekmiyor' diye geribildirim yap belki düzelir.

Bende de aynı sorun var. Her yerde özellikle İnstagram da Arapça reklam çıkıyor. Reklam kişileştirme kapalı , reklam kimliğimi defalarca sıfırladım ancak fayda etmiyor. galiba sorunun kaynağı şurası: Telefon ayarları> google> reklamlar> google reklamları buraya girince sayfa direkt Arapça. Telefonumun bölgesi ve dili tamamı Türkçe ancak bu kısmı Arapça , Türkçeye çeviriyorum ancak yine Arapça oluyor. Çözüm öneriniz nedir ? Teşekkürler.

Google ayarlarınızdan dil seçimleriniz birden fazlaysa mesala türkçe ve arapça buda etkileyebilir. Tek bir dil seçin, öneri olarak sunayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…