Aras Kargo dağıtıma ne zaman çıkar?

Pain96

Hectopat
Daha fazla  
Desisi yüksek bir ürün sipariş ettim ve Aras Kargo ile bana gelecek. Normal şartlarda bugün elime ulaşması lazım ancak hala daha dağıtıma çıkmadı, hatta elime kargoyla alakalı SMS dahi gelmedi. Bugün teslim edilmezse hafta içi gelecek ancak hafta içi evde değilim. Müşteri hizmetlerine ve dağıtım şubesine de ulaşamıyorum. Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?

Kargo Takip Sisteminde kargo nerede gözüküyor?

Sana kargoyu getirecek şubeyi ara bugün gelemeyeceklerse müsait olduğun zamanı söyle ki kargonu şubede tutsunlar.

Sana kargoyu getirecek şubeyi ara bugün gelemeyeceklerse müsait olduğun zamanı söyle ki kargonu şubede tutsunlar.
Hocam aradığımda telesekreter çıkıyor keşke herhangi bir insanla muhattap olabilsem.

Hocam aradığımda telesekreter çıkıyor keşke herhangi bir insanla muhatap olabilsem.

Şubeye gitme şansın varsa git yoksa telefonla ulaşmak için biraz bekle belki insanla muhatap olursun. Kolay gelsin.

Şubeye gitme şansın varsa git yoksa telefonla ulaşmak için biraz bekle belki insanla muhatap olursun. Kolay gelsin.
Yok hocam aras kargoda insan çıkmıyor sürekli telesekreter çıkıyor. Benim kargom teslimatta gözüküyor fakat kod falan gelmedi garip.

Yüksek ihtimalle öyle yapacağım.Teşekkürler.

Yok hocam aras kargoda insan çıkmıyor sürekli telesekreter çıkıyor. Benim kargom teslimatta gözüküyor fakat kod falan gelmedi garip.
Evet, bana da herhangi bir SMS,kod vb. gelmedi.

Aradık benimde öyle şuan dediler pazartesi gelicek benimkide dağıtıma çıkmadı bugün çıkmayacak dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…