Aras Kargo gelmedi

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
Kargom teslim edildi diye mesaj geldi ama kargo yok ne yapabilirim? Aldığım şey ucuz bir şey de değil Hepsiburada'dan aldım. Aras Kargo ile gelecekti teslim mesajı geldi ama kargo yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayın konuşun bi' müşteri hizmetleriyle. Oyuncu koltuğu sipariş etmiştim 11 gündür gelmiyordu canıma tak etti gittim Aras Kargo şubesine. Adamlar standart dışı ürün (ağır) diye ürünü getirmiyorlarmış. İlla gidip benim almam lazımmış, söve söve çıktım şubeden. Aradım arkadaşı arabaya bindirdik eve çıkardım. Aras Kargo kadar rezil bi' kargo şirketi yok. Adamlar işini yapmıyor ‘'kargo" adı altından para kazanıyor. Yazık.

Sıkıntılı bir durum. Aras kargo şaşırtmadı. Sonucu da paylaşabilir misiniz?

Arayın konuşun bi' müşteri hizmetleriyle. Oyuncu koltuğu sipariş etmiştim 11 gündür gelmiyordu canıma tak etti gittim Aras Kargo şubesine. Adamlar standart dışı ürün (ağır) diye ürünü getirmiyorlarmış. İlla gidip benim almam lazımmış, söve söve çıktım şubeden. Aradım arkadaşı arabaya bindirdik eve çıkardım. Aras Kargo kadar rezil bi' kargo şirketi yok. Adamlar işini yapmıyor ‘'kargo" adı altından para kazanıyor. Yazık.
Evet, çoğu kargo firmasında var bu durum. İşlerine gelmiyor. Ağır kargoları ya geç teslim ediyor ya da adres bulunamadı benzeri bahaneler üretiyorlar.

Sıkıntılı bir durum. Aras Kargo şaşırtmadı. Sonucu da paylaşabilir misiniz?

Evet, çoğu kargo firmasında var bu durum. İşlerine gelmiyor. Ağır kargoları ya geç teslim ediyor ya da adres bulunamadı benzeri bahaneler üretiyorlar.

Ürünüm 1 kilo ağırlığında bile değil daha önceden de aldım aynı kargo aynı dağıtan kişiydi o zaman gelmişti şimdi aynı ürün bu sefer teslim edildi yazıyor ama yok ortalıkta müşteri hizmetleri bakmıyor.

Aynı koltuğu forumda ki bir arkadaş Amazon'dan sipariş etmiş. Teslim edilen tarihte hızlıca gelip kargo ürünü katına kadar çıkarmış. Her zaman söylerim Aras'tan almayın, aldırmayın. Müşteri hizmetleriyle 4 gün önce konuşmuştum talep başlattı kargoda gecikme yaşadığım için. Talep daha yeni gitmiş herhalde karşı tarafa, bana bugün geldi SMS'i. Bu kadar ilgisiz bi' firma görmedim.

Aynı koltuğu forumda ki bir arkadaş Amazon'dan sipariş etmiş. Teslim edilen tarihte hızlıca gelip kargo ürünü katına kadar çıkarmış. Her zaman söylerim Aras'tan almayın, aldırmayın. Müşteri hizmetleriyle 4 gün önce konuşmuştum talep başlattı kargoda gecikme yaşadığım için. Talep daha yeni gitmiş herhalde karşı tarafa, bana bugün geldi SMS'i. Bu kadar ilgisiz bi' firma görmedim.

Bir daha zaten Amazon gibi büyük satıcılardan almayı düşünüyorum.

Akşam saati geçti diye kurye muhtemelen teslim edildi işaretlemiş olabilir. Yarın getirebilir. Kurye ile iletişime geçebiliyorsanız geçin.

Aras kargocunun numarasını bulabilir miyiz sabah kargo takibinde ismi yazıyordu ama telefon numarası yoktu.

Sonuç: Kargocu az önce beni aradı geldiğini söyledi biraz hasta birisiydi o yüzden üzerine gitmedim kapının önünden aldırttım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı