Merhaba Aras Kargo ile getirilen kulaklık ve farem dağıtıma çıktı ama hala gelmedi sabah 9.30 öğlen 15.00 da kapanıyor şu an hala dağıtımda gösteriyor sizce gelir mi?
Merhaba Aras Kargo ile getirilen kulaklık ve farem dağıtıma çıktı ama hala gelmedi sabah 9.30 öğlen 15.00 da kapanıyor şu an hala dağıtımda gösteriyor sizce gelir mi?
Hocam normalde dağıtıma çıktığı gün teslim alabilmeniz lazım. Ama mesai bitimine kadar yetişmezse biraz aksayabilir.
Şube 15.00 da kapanır dağıtım daha devam eder. Benim bölgemde gece 12'ye kadar dağıtım yapılıyor 6 gün.
Hafta sonu olduğudan sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.