Aras Kargo kargoyu getirmedi, iade etti

b0ray

Hectopat
Daha fazla  
Fashfed'den çorap aldım, Aras Kargo'ya vermişler. Kargom eve gelmedi. İki gün şubede bekletmişler. Kargonun eve gelip gelmediğinden benim haberim bile yok. Daha sonra iade etmişler. Şu an kargom İstanbul'da. Ben Ankara'dayım. Param da hesabıma geri yatmadı. Ne yapacağım ben?

Para, kartınıza geri yatar birkaç güne. Tekrar sipariş edebilirsiniz, kargonuz yine bunlara düşer ise Amazon'dan falan sipariş edin.

Bir zaman bana da oldu PTT eve teslim yapmıyordu mesaj geldi şubeden alabilirsiniz diye size bilgilendirme mesajı gelmedi mi?

Para, kartınıza geri yatar birkaç güne. Tekrar sipariş edebilirsiniz, kargonuz yine bunlara düşer ise Amazon'dan falan sipariş edin.
Kesin yatar mı hocam?

Bir zaman bana da oldu PTT eve teslim yapmıyordu mesaj geldi şubeden alabilirsiniz diye size bilgilendirme mesajı gelmedi mi?
Mesaj gelmedi. Ben kargo takipten baktım.

Aras'tan kargo varsa bunlar çok yaşanıyor. Benim de bu hafta 2 gün sözde gelip evde bulamadılar, sürekli evde olmama rağmen.

Satın aldığınız yerle görüşün başka kargoyla çalışıyorlarsa onla alın.

Kesin yatar mı hocam?
Yatar hocam, kargo sorgulama numarasından da kontrol edin, satıcıya ulaştıktan birkaç gün sonra (bakaya göre değişir) hesaba yatar. Yatmaz ise Yurtiçi müşteri hizmetlerine ve satıcıya ulaşın.

Paranın yatması bankaya bağlı. Amazon'da ücret iadem 10 günü bulmuştu. Bankayı arayıp iadeniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…