Aras Kargo kargoyu kaybetti

Yer
Malatya
Kardeşimin okul kitaplarını 1 hafta önce sipariş verdim. Son hareket transfer merkezine gelmesiydi ondan sonra bir hareketlilik olmadı 4 gün boyunca. Arayıp durumu sordum kayboldu dediler, satın aldığınız yerle iletişime geçin dediler. Biraz tartıştım adamla çünkü yüklü bir miktar ödedik kitaplara. Satın aldığım yer de ilk başta tekrar para ödememizi istedi, sonra olayın yanlış anlaşıldığını fark edince kargolatacağını söylediler.

1-Kitap 4 gün elime ulaşmadı, neden bana 1. veya 2. gün bilgi verilmedi?

2-Kardeşim bu konuda mağdur, en yakın teslim tarihi haftaya perşembe olarak öngörülüyor(Okulu bu hafta açılıyor), şikayetçi olmak istiyorum olabilir miyim?

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Satıcının bir suçu yok satıcı kargoya vermiş kargo şubesi kaybetmiş bunun için para ödemeyin hakkınızı arayın ısrar ederlerse şikayet edin.

Tüketici hakem heyetine şikayet et veya cimerede edebilirsin her ikisi yardımcı olur. Koskoca kitaplar nasıl kayboluyor akıl alır gibi değil...

Yeniden kargolatacakmış tekrar parayı istese şikayetçi olabilirdiniz ama satıcı değil de Aras Kargo'yu şikayet edebilirsiniz.

Benim kargomu da UPS kaybetmişti. Aradım "kargom hareket etmiyor" diye, onlar da kayıp dediler ve soruşturma açtılar. Birkaç gün içinde kargo bulunup teslim edilmişti. Para da ödememiştim.

Bazen kargolar kayboluyor nedense, sorunun çözülür bence. Geç olsun, güç olmasın.

UPS ve Aras Kargo arasında en az 3 dağ kalite farkı var.

Satıcıyla problem yok kendileri olayı yanlış anlamışlar tekrar kargolatacağız dediler. Daha önce ekran kartım da Aras Kargo'da kaybolmuştu. Uğraşmaya değer mi bilmiyorum ama üzerine bir tık gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…