Anladım teşekkürler. Gülüyorum şuan tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyor . Başka birine teslim etseler yine anlarım da yok diyorlar.
Anladım teşekkürler. Gülüyorum şu an tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyor . Başka birine teslim etseler yine anlarım da yok diyorlar.
Anladım teşekkürler. Gülüyorum şuan tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyor . Başka birine teslim etseler yine anlarım da yok diyorlar.
Ürünü iade vermeye gittim şubeye. O gidişimden sonra, kutuları masanın üstüne falan koymuyorum. Direkt paketi açıp çöpe atıyorum. Bütün kutular kirli zeminlerde, fırlatıyor vs vs.
Arkadaşlar olay an itibariyle çözülmüş sayılır; kitaplar pazartesi gelecek dendi ilginç bir şekilde o günün ertesi günü gelip kapıya bırakmışlar. Eski kitaplar kardeşimin bir üst sınıftan bir arkadaşın evine gitmiş. Aras borç ödemekten kurtuldu o yüzden satıcıya, bir avukatla konuştum yasal olarak şikayetçi olamazmışım. Ben de vazgeçtim o yüzden. Böyle bir şey başınıza gelirse mutlaka hakkınızı arayın. İyi forumlar.