Aras Kargo kargoyu kaybetti

Burda satıcıyı ilgilendiren çok bişey yok. Sorun kargo ile. Şikayet edebilirsiniz. Gerçekten inanılmaz kargo nasıl kayboluyor...

Anladım teşekkürler. Gülüyorum şuan tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyor . Başka birine teslim etseler yine anlarım da yok diyorlar.
Bulurlar bence, benim kargom Almanya'da kaybolmuştu, gurbetçilerden şüphelenmiştim başta ama bulundu bir süre sonra

Tüketici hakem heyetine şikayet et veya cimerede edebilirsin her ikisi yardımcı olur. Koskoca kitaplar nasıl kayboluyor akıl alır gibi değil...
Ürünü iade vermeye gittim şubeye. O gidişimden sonra, kutuları masanın üstüne falan koymuyorum. Direkt paketi açıp çöpe atıyorum. Bütün kutular kirli zeminlerde, fırlatıyor vs vs.

Arkadaşlar olay an itibariyle çözülmüş sayılır; kitaplar pazartesi gelecek dendi ilginç bir şekilde o günün ertesi günü gelip kapıya bırakmışlar. Eski kitaplar kardeşimin bir üst sınıftan bir arkadaşın evine gitmiş. Aras borç ödemekten kurtuldu o yüzden satıcıya, bir avukatla konuştum yasal olarak şikayetçi olamazmışım. Ben de vazgeçtim o yüzden. Böyle bir şey başınıza gelirse mutlaka hakkınızı arayın. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…