Aras Kargo mu MNG mi?

Bu soruya net bir cevap vermek pek mümkün değil. Benim yaşadığım yerdeki şube de Aras Kargo çok iyiyken sizde kötü olabilir. Aras'ta canlı takip falan var dağıtıma çıktığında o özelliklerini seviyorum.

Bölgeden bölgeye göre değişir. Yaşadığım yerde her ikisiyle de bir sorun yaşamadım. Kargolarda en iyisi kolay gelsin, sonra Yurtiçi benim için.

Yurtiçi önermem sadece. İş bölge şubelerinde değil aktarma merkezlerinde bitiyor aslında. Aktarma merkezlerinde kargolara nasıl davranıldığı önemli.

Hangisi kötünün iyisi diye listelersek kolay gelsin hepsijet yurtiçi mng şeklinde gider.Evimdeki hemen herşeyi internetten alırım bu zamana kadar binlerce alışverişim içinde beni en mağdur aras kargo etti hiçbir şubesinde iyi hizmet alamadım.sadece bu linteki yorumları okuyun ne demek istediğimi anlarsınız.Çinden ürün alırım 1 haftaya türkiyeye gelir kapımın önündeki kargo 1 haftaya getiremez kaç defa aldığım paketlerde hasar vardı lanet bi kargodur

Buna spesifik olarak tam bir cevap vermek mümkün değil maalesef. İl içerisindeki aktarma merkezleri ve kargo şubelerinin performansları birbirinden farklı ama bu konuda genel olarak bir değerlendirme yapacaksam da, bu hakkı MNG tarafında kullanmayı tercih ederim fakat önerim şu ki, ilinizdeki MNG ve Aras şubelerinin Google yorumlarına vs. bir bakın ve ona göre karar verin.

Aslında ben de böyle düşündüm. Bulunduğum yerde Aras Kargo gayet iyi en azından çabuk getiriyor sorun pek yaşamadım. Teşekkür ederim. Firma olarak sormuştum ama Aras iyidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…