Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Ocak 2023 #11 Rampage mouse sipariş vermiştik 1,5 hafta sonra Aras Kargo ile daha yeni gelmişti. Değişebiliyor.
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #12 Ebu Zalim dedi: Kötünün iyisi. Sürprizbozan: En azından rezil Yurtiçi değil. Bir bölgede sadece Yurtiçi kargo hizmet veriyorsa, alışverişi iptal edin. Yürüme gidip mağazadan alınız. Genişletmek için tıkla... Daha yeni kulaklık aldım. 2 gün önce gece sipariş ettim bu sabah geldi. Hiç bir sorun da yok üründe.
Ebu Zalim dedi: Kötünün iyisi. Sürprizbozan: En azından rezil Yurtiçi değil. Bir bölgede sadece Yurtiçi kargo hizmet veriyorsa, alışverişi iptal edin. Yürüme gidip mağazadan alınız. Genişletmek için tıkla... Daha yeni kulaklık aldım. 2 gün önce gece sipariş ettim bu sabah geldi. Hiç bir sorun da yok üründe.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 31 Ocak 2023 #13 Siparişim 10 dakika önce ulaştırıldı. Hasar yoktu. Tam belirtildiği tarihte geldi. Bu bölgedeki Aras Kargo gayet iyi, sorun yoktur.
Siparişim 10 dakika önce ulaştırıldı. Hasar yoktu. Tam belirtildiği tarihte geldi. Bu bölgedeki Aras Kargo gayet iyi, sorun yoktur.