Aras Kargo siparişi uzun zamandır yolda

Demir2004

Centipat
Daha fazla  
İlk olarak İncehesap'tan 2 ayrı sipariş verdim. 1. klavye 2. mouse ve kulaklık. Bu ürünleri ayın 10.08.2024 tarihinde aldım birincisi salı günü 13.08.2024'te geldi, diğeri de böyle gelmesi gerekirken tarih 16.08.2024 hala yolda olarak gözükmektedir. Kargo şirketi jetizz şubeye bu süredir gelemiyor. 2 ihtimal var, ya çalındı ya da kayboldu. Kaybolma ihtimalini düşük olarak görüyorum. Başıma Aras kargoda ilk defa gelmektedir. Şikayetvar'da yazdığımda bana aynı gün dönüş yapıp ben hemen ilgileniyorum, işte arayacağım falan dedi ve aynı gün size ne olduğunu söyleyeceğini belirtti. Her gün arıyorum fakat bir ilerleme yapamıyorum. Destek talebi de var fakat kargo ortada yok ne yapmalıyım?
Aras Kargo destek talep no: 6680296.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-15 115443.png
    105,7 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2024-08-16 211455.png
    79 KB · Görüntüleme: 39

Arayıp sorabilirsin.

3 gün boyunca herhangi bir hareketlilik olmayan kargolar kayıp sayılır, satın aldığınız site ile iletişime geçerek kargonun kayıp olduğunu para iadesi veya yeni ürün gönderilmesini talep edin.

3 gün boyunca herhangi bir hareketlilik olmayan kargolar kayıp sayılır, satın aldığınız site ile iletişime geçerek kargonun kayıp olduğunu para iadesi veya yeni ürün gönderilmesini talep edin.

Bunu tekrar söyleyeceğim bana şunu dediler teslimat şubesine ulaşmadan iadeye düşüremiyorlarmış dediler. Bununlada benim uğraşmam gerekiyormuş bu nasıl bir saçmalık deliriyorum.

Bunu tekrar söyleyeceğim bana şunu dediler teslimat şubesine ulaşmadan iadeye düşüremiyorlarmış dediler. Bununlada benim uğraşmam gerekiyormuş bu nasıl bir saçmalık deliriyorum.
Kayıp bir kargonun teslimat şubesine ulaşması mümkün değil, sizi biraz kandırmaya çalışmışlar.
Arayıp ömür boyu şubeye ulaşmasını bekleyemem iptal edilmesini talep ediyorum demenizi tavsiye ederim, ek olarak ince destek@incehesap.com adresine durumu açıklayan bir mail gönderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…