Aras Kargo Takip "Teslim Alan" Kısmında Başka İsim Yazması

Elwess

Kilopat
Yer
İstanbul/4.Levent
Daha fazla  
İnternetten bir sipariş vermiştim. Sipariş elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. 1-2 gün sonra kargo takibe baktığımda Teslim alan kısmında başka bir isim yazıyordu ve başka bir saat yazıyordu. Bu herhangi bir soruna yol açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zannetmem bir şey olacağını ama ilgili kargo firmasını bu konudan haberdar etmenizde yarar olacağını düşünüyorum.

Bana da öyle yaptılar. Faturada açıkça isim yazmasına rağmen başka alıcı yazıyorlar bilmesem kargomu başkası aldı zannedeceğim.

Birşey olmaz ama aras kargodan ne kadar uzak durursanız o kadar iyi.

Banada oldu hatta elindeki kağıda ismimi yazamayıp neyse iyi günler dedi ve sitesinden baktığımda isim sallamış

Vallahi delireceğim. Bende de kargoyu ben almış gibi gösteriliyorum ama kargo yok arıyorum firmayı bağlıyor bir yere telefon kapanıyor muhatap olunacak kimse çıkmıyor şikayet edeceğim.

Vallahi delireceğim. Bende de kargoyu ben almış gibi gösteriliyorum ama kargo yok arıyorum firmayı bağlıyor bir yere telefon kapanıyor muhatap olunacak kimse çıkmıyor şikayet edeceğim.

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım ancak aras kargoda muhatap bulamayacağımı, bulsam da yardımcı olamayacağını bildiğim için direkt satıcı firmayı aradım "Karışıklıktan dolayı kargo geri gönderilmiş en kısa sürede tekrar gönderim yapacağız" dediler. İkinci gönderimde hata yapmıyorlar merak etmeyin

Bana firma"proteinocean" şöyle söyledi ürününüzü gönderik kargo ile görüşün bunu dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…