bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 Aras Kargo'dan şu ana kadar hiçbir şey istemedim ve adım ve soyadım ilk 1 hanesi yazıyor? Fotoğraf bu Dosya Ekleri Screenshot_2024-09-30-18-45-23-650_com.android.chrome-edit.jpg 76,8 KB · Görüntüleme: 59
Aras Kargo'dan şu ana kadar hiçbir şey istemedim ve adım ve soyadım ilk 1 hanesi yazıyor? Fotoğraf bu
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 665 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #2 Alıcı telefon numarasını yanlış girdiyse sisteme bildirimi sana gelmiş olabilir. İçini rahatlatmak için Aras kargo ile de görüşüp durumu açıklayabilirsin takip numarasını ileterek.
Alıcı telefon numarasını yanlış girdiyse sisteme bildirimi sana gelmiş olabilir. İçini rahatlatmak için Aras kargo ile de görüşüp durumu açıklayabilirsin takip numarasını ileterek.
C CLowni Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #3 bruhdo dedi: Aras Kargo'dan şu ana kadar hiçbir şey istemedim ve adım ve soyadım ilk 1 hanesi yazıyor? Fotoğraf bu. Genişletmek için tıkla... Bu mesajlar spam olarak geliyor aldırış etme numarayı engelle.
bruhdo dedi: Aras Kargo'dan şu ana kadar hiçbir şey istemedim ve adım ve soyadım ilk 1 hanesi yazıyor? Fotoğraf bu. Genişletmek için tıkla... Bu mesajlar spam olarak geliyor aldırış etme numarayı engelle.