Aras, kargoyu getirmedi ve üstüne iade etti

Wojaiss

Decapat
Merhaba, arkadaşım bana hediye aldı kargo şehrime geldi ve şubeye bırakıldı. Sonra melike adında bir kadın asla ama asla kargomu getirmedi toplamda 3 kere aradım, ve her seferinde 2 gün sonra teslim edilecek dendi ve her seferindede şu oldu. Kargo yola çıkıyor hemen dakikasında adresimdeyim seçeneğini şeçtim, 3 kere yola çıktı kargo 3'ündede aynı şekil yaptım sonra biraz zaman sonra da baktığımda geldik evinizde yoktunuz notu vardı oysaki evimden çıkmadım bile. O mesaj geldiğinde ekmeğe bile gitmedim. Asla aranmadım hiçbir şekilde. Her bu not geldiğinde aradığım ise 2 gün sonra teslim edilecek diyordu. Sonra en son bıktım gittim şubeye yürüdüm, oturduğum mahallede şube olmasına rağmen bunlar bana en uzak konuma bırakmıştı kargomu. Bende bugün gittim 3 saat otobüsle git gel yaptım toplam. Ve kargoyu almaya gittiğimde, kargonuz iade edildi dendi ve arkadaşım hiçbir şekilde iade talebi oluşturmamıştı. Arkadaşım başka şehirde o niye almaya gitmedi demeyin. Neden iade ettiniz dediğimde ise kargonuzu almadınız dendi, bende kargomu hiç getirmediniz dediğimde ise yapacağımız bir şey yok yetkimiz yok dedi. Bende sinirden patladım daha da bir şey olmasın diye uzaklaştım. Ben ne yapmalıyım bu kuryeye bir şey yapabilir miyim?
Doğum günümde gelecek olan hediyeyi 5 gün geçti getirmediler üstüne iade ettiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aras kargo şaşırtmadı. İstersen siteden şikayet kaydı oluşturmayı dene diyeceğim ancak sitelerindeki şikayet kaydı oluşturma sayfası asla çalışmıyor. Yapacak bir şey yok, tekrar sipariş edebilirsin veya telafisi için satıcıyla görüşebilirsin.

Aras kargo şaşırtmadı. İstersen siteden şikayet kaydı oluşturmayı dene diyeceğim ancak sitelerindeki şikayet kaydı oluşturma sayfası asla çalışmıyor. Yapacak bir şey yok, tekrar sipariş edebilirsin veya telafisi için satıcıyla görüşebilirsin.
denedim onu boşuna koymuşlar

Aras Kargo'nun batıp yok olacağı gün bayramımdır
katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı