grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, İncehesap gönderimi aras kurye ile göndermiş. Bugün Kavacık çıkışlı Tuzla'ya gelecek aras kargodan farkı ne acaba? Genelde aras evime gelmediği için ben gidip alıyorum şubeden acaba kurye gelecek mi?
Merhabalar, İncehesap gönderimi aras kurye ile göndermiş. Bugün Kavacık çıkışlı Tuzla'ya gelecek aras kargodan farkı ne acaba? Genelde aras evime gelmediği için ben gidip alıyorum şubeden acaba kurye gelecek mi?
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2020 #2 Daha hızlı olabilir kurye.
grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2020 #3 Windows 7 Kullanıcısı dedi: Daha hızlı olabilir kurye. Genişletmek için tıkla... Aslında zaten öyle olması gerekli ama, aras olunca bilemiyorum
Windows 7 Kullanıcısı dedi: Daha hızlı olabilir kurye. Genişletmek için tıkla... Aslında zaten öyle olması gerekli ama, aras olunca bilemiyorum
BuraQ84 Hectopat Katılım 29 Mart 2019 Mesajlar 561 Çözümler 3 13 Mayıs 2020 #4 Ben bir fark göremedim. Cuma akşamı aldıklarımdan biri salı sabahı diğeri de bugün öğlen geldi. Sanırım ufak parçaları kurye kısmına veriyorlar.
Ben bir fark göremedim. Cuma akşamı aldıklarımdan biri salı sabahı diğeri de bugün öğlen geldi. Sanırım ufak parçaları kurye kısmına veriyorlar.
ord.prof abuzer kömürcü Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 124 14 Mayıs 2020 #5 BuraQ84 dedi: Ben bir fark göremedim. Cuma akşamı aldıklarımdan biri salı sabahı diğeri de bugün öğlen geldi. Sanırım ufak parçaları kurye kısmına veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Benim hala gelemedi hocam. Konum Sakarya.
BuraQ84 dedi: Ben bir fark göremedim. Cuma akşamı aldıklarımdan biri salı sabahı diğeri de bugün öğlen geldi. Sanırım ufak parçaları kurye kısmına veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Benim hala gelemedi hocam. Konum Sakarya.