MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 4 Aralık 2024 #11 ahmetcan921 dedi: Çok fazla oyun yüklü değilki. Silsem sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Silip yükle yapmadan önce 1 gün beklemeni öneririm yarına düzeleceğini tahmin ediyorum sonra istersen yaparsın gene sen bilirsin tabiki.
ahmetcan921 dedi: Çok fazla oyun yüklü değilki. Silsem sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Silip yükle yapmadan önce 1 gün beklemeni öneririm yarına düzeleceğini tahmin ediyorum sonra istersen yaparsın gene sen bilirsin tabiki.
ahmetcan921 Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #12 Tamam. MuroRado dedi: Silip yükle yapmadan önce 1 gün beklemeni öneririm yarına düzeleceğini tahmin ediyorum sonra istersen yaparsın gene sen bilirsin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
Tamam. MuroRado dedi: Silip yükle yapmadan önce 1 gün beklemeni öneririm yarına düzeleceğini tahmin ediyorum sonra istersen yaparsın gene sen bilirsin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.