Epic Games Arayüz güncellemesi gelecek mi?

Epic oyunları açarken biraz daha fazla CPU'ya yükleniyor SSD ve cpunuz iyi değilse uzun sürüyor. O kısım cidden opitmize edilmeli.

O kadar detayları çoğunlukla fark etmiyorum. Bu da bayağı saçma ayrıca düzeltilmeli.
 
Uygulama garip bir şekilde hantal. Hani bilgisayarım zayıf değil. Uygulama sadece berbat. Mağaza sayfasını integrated ui yapalım demisler ama, ığh yani.
Oyun motoruyla launcher yapılınca böyle oluyor.
Milletin yerin dibine göme göme bitiremediği Electron'la dahi yapılsa daha memnun kalırdık bence.
 
Oyun motoruyla launcher yapılınca böyle oluyor.
Milletin yerin dibine göme göme bitiremediği Electron'la dahi yapılsa daha memnun kalırdık bence.
Oyun motoruyla yaptıklarına emin miyiz? Oyun motoruyla ilk defa böyle bir şey yapılıyor olmaz, OpenGL ile UI implementasyonları gördüm ama bu farklı bir kötülük ya. Yani, anlamsız bir ağırlık söz konusu.
 
Launcher çöktüğü zaman Unreal Engine 4 crash ekranı veriyordu.

Yenisi Chromium CEF olsa bile Steam’in eski arayüzü de vgui adlı Source motoru için yazılan bir GUI arabirimiyle yapılmıştı ancak gayet akıcıydı.

Ben Heroic kullanıyorum, native Epic launcherından çok daha iyi çalışıyor; çevrim dışı desteği de olması gerektiği gibi.
 
Ben Steam dolara geçtikten sonra indirimler ile birlikte çoğu oyunu Epic'ten satın alıp oynamaya başladım. Öyle bir Launcher'i var ki yavaş olmasa bile sanki yavaşmış, arka planda çok fazla güç tüketiyormuş hissiyatı veriyor. Daha pratik, sade ve basit arayüzü olsa çok güzel olacak.
 
Benim internet 1000 megabit 475 le indiriyor.
 
En son yol haritalarına birçok şey eklenmişti, zamanla gelecektir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…