YouTube Arayüz nasıl eski haline getirilir?

Efe Kirwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu arayüzü nasıl eski haline getirebilirim? Her şey kocaman olmuş video olsun, önerilen videolar olsun, açıklama kısmı olsun hepsinin boyutu iki katına çıkmış ve aşırı rahatsız edici gözüküyor benim için. Sayfanın boyutunu küçültmeye çalıştığımda thumbnaillar küçüleceğine büyüyor. Sizde de bu sorun var mı yoksa sadece bende mi böyle?

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-21_230601564.png
    resim_2025-03-21_230601564.png
    464,3 KB · Görüntüleme: 150
Siz küçültmek yerine büyütüyor olabilir misiniz? Ben de yok öyle bir sorun.

Siz küçültmek yerine büyütüyor olabilir misiniz? Ben de yok öyle bir sorun.

He kanka ben küçülttüğümü sanıyorum ama aslında büyütüyorum ve bunun farkına varamıyorum evet.

He kanka ben küçülttüğümü sanıyorum ama aslında büyütüyorum ve bunun farkına varamıyorum evet.

Eklediğim resimdeki görsel zaten büyütme-küçültme yapmadığım hali normali bu şekilde yani.

Arayüzün neresi değişmiş hocam bende de aynı? Büyüklük açısından soruyorsanız tarayıcı değiştirmeyi deneyin sorun çözülüyorsa tarayıcıdan kaynaklı bir hata olmuştur.

Hocam bir video açında açıklamanın yeri farklı kanal bilgisi videonun tam ortasında duruyor diğer tarayıcılarda da böyle. Arayüz derken ayrıca sitenin boyutlarından bahsediyorum. Bu yüklediğim görsel hepinize normal mi geliyor cidden? Başka cihazlardan girince eskisi gibi tek ekranda sıra halinde videolar gösteriyor şimdi tek karede büsbüyük 2 video gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı