Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 15 Haziran 2023 #1 Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş.
Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş.
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 15 Haziran 2023 #2 Adieu dedi: Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş. Genişletmek için tıkla... Ekonomimiz o kadar berbat ki Steam Puan Dükkanı'nda bile etkilenmiş...
Adieu dedi: Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş. Genişletmek için tıkla... Ekonomimiz o kadar berbat ki Steam Puan Dükkanı'nda bile etkilenmiş...
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 Puan kasıcaz diye canımız çıkıyor, bunlar arttıracakları yerde düşürüyorlar çok üzücü... Son düzenleme: 15 Haziran 2023
Roninshi Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Adieu dedi: Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş. Genişletmek için tıkla... Bende aynı, SS atar mısınız?
Adieu dedi: Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş. Genişletmek için tıkla... Bende aynı, SS atar mısınız?
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 15 Haziran 2023 #5 Roninshi dedi: Bende aynı, SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Steam güncellemeleri denetle yapın. Size de gelecektir.
Roninshi dedi: Bende aynı, SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Steam güncellemeleri denetle yapın. Size de gelecektir.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 15 Haziran 2023 #6 Steam puanı TL'den daha değerli
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 15 Haziran 2023 #7 Adieu dedi: Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş. Genişletmek için tıkla... Bende aynı arayüz şu an, betaya falan mı katıldın? Yanlış hatırlamıyorsam yeni arayüz şu an beta aşamasındaydı.
Adieu dedi: Yeni Steam arayüzüne uygulamaya girerek bakabilirsiniz. Ayrıca Steam puan dükkanında TL başına verilen puan 5 yerine 4 olarak güncellenmiş. Genişletmek için tıkla... Bende aynı arayüz şu an, betaya falan mı katıldın? Yanlış hatırlamıyorsam yeni arayüz şu an beta aşamasındaydı.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.900 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 15 Haziran 2023 #8 Arkadaşlar bende önceden betaya katılıp bakmıştım yeni arayüze ve sonradan hataları olduğu için eski haline dönmüştüm. Şuan açtığımda ise yeni arayüz ile açıldı. Galiba yavaş yavaş herkese geliyor.
Arkadaşlar bende önceden betaya katılıp bakmıştım yeni arayüze ve sonradan hataları olduğu için eski haline dönmüştüm. Şuan açtığımda ise yeni arayüz ile açıldı. Galiba yavaş yavaş herkese geliyor.
Roninshi Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #9 LTNeron dedi: Steam güncellemeleri denetle yapın. Size de gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
LTNeron dedi: Steam güncellemeleri denetle yapın. Size de gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı.
K katarina15 Picopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #10 Roninshi dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bana da geldi simdi hocam. Betada falan degildim.
Roninshi dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bana da geldi simdi hocam. Betada falan degildim.