lucastorreira Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 469 Çözümler 12 11 Aralık 2024 #1 Python ve C yazıyorum şu an VS Code kullanıyorum, ne önerirsiniz? İsteklerim: Arayüzün grafiklerin guzel olması. Hafif olabilir olmazsa sıkıntı degil. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Python ve C yazıyorum şu an VS Code kullanıyorum, ne önerirsiniz? İsteklerim: Arayüzün grafiklerin guzel olması. Hafif olabilir olmazsa sıkıntı degil.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 lucastorreira dedi: Python ve C yazıyorum şu an VS Code kullanıyorum, ne önerirsiniz? İsteklerim: Arayüzün grafiklerin guzel olması. Hafif olabilir olmazsa sıkıntı degil. Genişletmek için tıkla... Hocam bence VS bayağı iyi ama farklılık olsun istiyorsanız Python için Jüpiter kullanabilirsiniz.
lucastorreira dedi: Python ve C yazıyorum şu an VS Code kullanıyorum, ne önerirsiniz? İsteklerim: Arayüzün grafiklerin guzel olması. Hafif olabilir olmazsa sıkıntı degil. Genişletmek için tıkla... Hocam bence VS bayağı iyi ama farklılık olsun istiyorsanız Python için Jüpiter kullanabilirsiniz.
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 Bence de VS şu anda en iyisi. Zaten alıştıysan geçmeye gerek yok.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.639 Makaleler 1 Çözümler 81 11 Aralık 2024 #4 Python icin PyCharm tabi ki. VSC zaten IDE degil.