Nusun Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 328 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:38 #1 Windows 11'e geçince işletim sisteminden midir başka ayardan mıdır bilmiyorum YouTube arayüzü değişmiş, bunu nasıl eskisi gibi yapacağım?
Windows 11'e geçince işletim sisteminden midir başka ayardan mıdır bilmiyorum YouTube arayüzü değişmiş, bunu nasıl eskisi gibi yapacağım?
BryceKag Femtopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:44 #2 Nusun dedi: Windows 11'e geçince işletim sisteminden midir başka ayardan mıdır bilmiyorum YouTube arayüzü değişmiş, bunu nasıl eskisi gibi yapacağım? Eki Görüntüle 2593875 Genişletmek için tıkla... Genel güncelleme dostum telde falan da böyle Artı 0 Eksi
Nusun dedi: Windows 11'e geçince işletim sisteminden midir başka ayardan mıdır bilmiyorum YouTube arayüzü değişmiş, bunu nasıl eskisi gibi yapacağım? Eki Görüntüle 2593875 Genişletmek için tıkla... Genel güncelleme dostum telde falan da böyle
KS KS Nusun Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 328 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:59 #3 BryceKag dedi: Genel güncelleme dostum telde falan da böyle Genişletmek için tıkla... önceden küçük ekrana alıp bir önceki sayfaya dönüyorduk onu nasıl yapcam Artı 0 Eksi
BryceKag dedi: Genel güncelleme dostum telde falan da böyle Genişletmek için tıkla... önceden küçük ekrana alıp bir önceki sayfaya dönüyorduk onu nasıl yapcam