trojeNN Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Biri oyuna girdiğinde veya Steam'den mesaj attığında oyun içinde FPS düşmesi yapıyor. Eskiden eski arayüzde Steam arayüzünü kapatabiliyordum lakin bunda kapatamadım. Bunu nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2023
Biri oyuna girdiğinde veya Steam'den mesaj attığında oyun içinde FPS düşmesi yapıyor. Eskiden eski arayüzde Steam arayüzünü kapatabiliyordum lakin bunda kapatamadım. Bunu nasıl kapatabilirim?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.085 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ağustos 2023 #2 İlk olarak sol üstteki Steam yazısından ayarlarına gir. Ardından "Oyun İçi" kısmına gir. Oradan kısayolu ayarlayabilir veya direkt olarak oyun içi arayüzü kapatabilirsin. Yeni arayüzde böyle görünüyor; Artı 1 Eksi
İlk olarak sol üstteki Steam yazısından ayarlarına gir. Ardından "Oyun İçi" kısmına gir. Oradan kısayolu ayarlayabilir veya direkt olarak oyun içi arayüzü kapatabilirsin. Yeni arayüzde böyle görünüyor;
KS KS trojeNN Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 Bunların bende kapalı olmasına rağmen hala arayüz çalışır durumda başka bir yolu varmıdır acaba ? Artı 0 Eksi