Prime Video Arayüzü yenilendi

Korsan halide bulunmuyor 4. sezona geçtim böyle sansür görmedim bütün zevkim kaçtı
Türkçe yok ama ingilizce izlerim dersen uflix de var. Türkçe varmış Stream 4 de altyazı açılabiliyor.

Türkçe yok ama ingilizce izlerim dersen uflix de var. Türkçe varmış Stream 4 de altyazı açılabiliyor.
4. sezon 1. bölümde son sahne ve 2. bölümde sauna sahneleri cok komikti böyle ülkede yaşadığma üzüldüm.

Her yeri kırpmışlar, korsan hali sansürsüzdü.
Sahnelerde mi sansür var?
Prime Video'nun yeni hâlini beğendim. PC'de önceden 1080p bir şey izlemek bile keyif kaçırıyordu.

Sahnelerde mi sansür var?
Prime Video'nun yeni hâlini beğendim. PC'de önceden 1080p bir şey izlemek bile keyif kaçırıyordu.
Bazı yerlerde sansür var bazı yerlerde komple kırpmışlar. Prime video dan The Boys S4 B2 dakika 27.15 e bak bir de u flix den bak sahneyi komple sansürlemişler.

@Serquis Sansürlemekle kalmamışlar, tamamen editlemişler. Bölüm ikideki o sahnenin zaten bir anlamı yoktu. Hatta tiksindim diyebilirim. Başka bölümlere de baktım ama göze çarpacak kadar fark ettirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…