Arbys'te çalışılır mı?

RandomDude

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Birkaç aylığına Arbys'te çalışmak istiyorum. Dun sabah şubeye gidip basvuru yaptım. Biz sana döneriz deyip yolladılar. Şimdi size sorum gidip başka şubelere de başvuru yapmali miyim yoksa beklersem kaç gun beklerim ve Arbys Tab gıdaya bağlı olduğu icin beni baska mağazaya verme ihtimalleri var mı? Burger King, popoyes gibi. Bilgisi olanlar cevaplarsa cok mutlu olurum.

8.5 saat boyunca ayakta sömürü düzenini üstünde çalışmak zorunda kalıyorsun Üniversite okurken bir dönem çalışmıştım, müdürler genellikle bilgisiz ve cahil oluyorlar, zaten fast food sektörü sömürü üstüne kurulu Arby's'e başvurduysan Arby's'e alırlar seni, destek elemanı olarak yakınlarda başka şubeleri varsa Arby's şubesi oraya gönderebilirler, zaten işe girişte her türlü mesaiye kalacağına dair belge imzalatıyorlar, üstüne asgari ücretle çalışıyorsun, eğer ingilizcen varsa otellerde falan çalışman daha verimli olur, şimdiden kolay gelsin.

Teşekkürler. Ankara'da yaşıyorum ailem ne yazikki otellere izin vermiyor. Başka işlere girmek istiyorum fakat 12-13 saat çalıştirip asgari ücret para veriyorlar. Bende istemezdim fakat mecbur kaldım gibi. Teşekkürler tekrardan.

Kesinlikle başka yerlere de başvur tek bir yere başvurup öylece bekleme çünkü senden daha iyi biri başvurduysa direkt onu alırlar sende haber vericekler diye bekleye durursun. En az 4-5 yere başvur illa bir tanesi arar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…