m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #1 Intel Arc 750 alınır mı? Performans konusunda bir kaygım yok sadece aklımda Intel karta kaç yıl yazılım desteği verir sorusu var. ek olarak Arc serisinin geleceği sizce var mıdır?
Intel Arc 750 alınır mı? Performans konusunda bir kaygım yok sadece aklımda Intel karta kaç yıl yazılım desteği verir sorusu var. ek olarak Arc serisinin geleceği sizce var mıdır?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Nisan 2023 #2 Fiyatı uygun olduğu halde alınır ben kullanıyorum performans konusunda endişen olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fiyatı uygun olduğu halde alınır ben kullanıyorum performans konusunda endişen olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #3 Tesla Bobini dedi: Fiyatı uygun olduğu halde alınır ben kullanıyorum performans konusunda endişen olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam performans konusunda en ufak kaygım yok yazımdada belirttiğim üzere Intel kartın arkasında kaç yıl durur onu merak ediyorum biraz.
Tesla Bobini dedi: Fiyatı uygun olduğu halde alınır ben kullanıyorum performans konusunda endişen olmasın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam performans konusunda en ufak kaygım yok yazımdada belirttiğim üzere Intel kartın arkasında kaç yıl durur onu merak ediyorum biraz.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Nisan 2023 #4 m1kadoks dedi: Hocam performans konusunda en ufak kaygım yok yazımdada belirttiğim üzere Intel kartın arkasında kaç yıl durur onu merak ediyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Yani onu bilemeyiz hocam her güncelleme ile kart daha iyi hale geliyor ben arkasında uzun süre duracağını düşünüyorum.
m1kadoks dedi: Hocam performans konusunda en ufak kaygım yok yazımdada belirttiğim üzere Intel kartın arkasında kaç yıl durur onu merak ediyorum biraz. Genişletmek için tıkla... Yani onu bilemeyiz hocam her güncelleme ile kart daha iyi hale geliyor ben arkasında uzun süre duracağını düşünüyorum.
m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #5 Tesla Bobini dedi: Yani onu bilemeyiz hocam her güncelleme ile kart daha iyi hale geliyor ben arkasında uzun süre duracağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam kullanan birinin yazması iyi oldu sağ olun.
Tesla Bobini dedi: Yani onu bilemeyiz hocam her güncelleme ile kart daha iyi hale geliyor ben arkasında uzun süre duracağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam kullanan birinin yazması iyi oldu sağ olun.
yakup tüysüz Femtopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #6 Ben kartı kullanmasamda inceledim ve bence iyi güncellemeler ile arkasında durur diye düşünüyorum.
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.115 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Nisan 2023 #7 Alınır.
m1kadoks Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #8 Tesla Bobini dedi: Yani onu bilemeyiz hocam her güncelleme ile kart daha iyi hale geliyor ben arkasında uzun süre duracağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... XeSS'i deneme şansınız oldu mu acaba? Denediyseniz performansı nasıl?
Tesla Bobini dedi: Yani onu bilemeyiz hocam her güncelleme ile kart daha iyi hale geliyor ben arkasında uzun süre duracağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... XeSS'i deneme şansınız oldu mu acaba? Denediyseniz performansı nasıl?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Nisan 2023 #9 m1kadoks dedi: XeSS'i deneme şansınız oldu mu acaba? Denediyseniz performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Denedim, performansı da güzel. Cyberpunk 2077;
m1kadoks dedi: XeSS'i deneme şansınız oldu mu acaba? Denediyseniz performansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Denedim, performansı da güzel. Cyberpunk 2077;