Alınır da o fiyat nedir öyle? Çok saçma bir fiyatı var
Hocam 25.000 TL diyor fark ettiyseniz. O fiyat çok
Sistem normalde 11.000 TL ama fazlasıyla yükseltme yapti.
Duz stok olarak almasını söylemiştim ModArt PC Forum'da ama aşırı kararsiz kaldi.
Stok olarak 16 GB RAM 13100F var.
Ek olarak monitör var orada.
Arc 750 li li sisteme 24K verilmez. İlk sayfada RTX 4060 sistem attım onu alabilirsin. Tam bütçen nedir? Belki 4060ti sisteme de paran yetiyordur.Aslında kararsızlık değil bütçe dahilinde en iyi sistemi almak o yüzden çok soruşturuyorum.
21 bin TL monitörle birlikte 26k.
Arc 750'lili sisteme 24K verilmez. İlk sayfada RTX 4060 sistem attım onu alabilirsin. Tam bütçen nedir? Belki 4060 Ti sisteme de paran yetiyordur.
Hocam kasa problem yaratırmı.Hocam artırın birazCLASSIS / RYZEN 5 7500F / RX 7800 XT / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 5200MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam zaten 24k kasa 2 k vade ödüyorum 26 k oluyor monitöre para kalmaz.Hocam artırın birazCLASSIS / RYZEN 5 7500F / RX 7800 XT / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 5200MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Ozaman boş verin çünkü 1-2 değiştirilmesi gereken parça var buda +26K yapıyor başka bulmaya çalışacağım.21K-22K monitörle birlikte 26k.Taksitle alacağım için bir miktarda vade ödeme yapıcam.
Hocam kasa problem yaratırmı.
Hocam zaten 24k kasa 2 k vade ödüyorum 26 k oluyor monitöre para kalmaz.
Ghost Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bütçe yeterliyse bunu ve Msi g2412 alabilirsin yetmezse ilk sayfada sistem attım ona da bakabilirsin.21K-22K monitörle birlikte 26k.Taksitle alacağım için bir miktarda vade ödeme yapıcam
Hocam Xena sistemi iyi gibi onda değiştirilecek bir şey varmı.Ghost Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bütçe yeterliyse bunu ve Msi g2412 alabilirsin yetmezse ilk sayfada sistem attım ona da bakabilirsin.
Anakarttan biraz kısmışlar 560TL ye B550 ye yükseltebilirsin.Hocam Xena sistemi iyi gibi onda değiştirilecek bir şey varmı.
Anakarttan biraz kısmışlar 560TL'ye B550'ye yükseltebilirsin.