Arc 750 sistemde FPS saniyelik düşüyor

Vallahi hocam bende bıktım bu Intel'den. B580'e lanetler yağdırdığım bir konu açtım az önce. Kartta 12 GB VRAM var neredeyse hiçbir oyunda 8 GB VRAM'li 4060'ı geçemiyor. Tamam her şey VRAM değil ama hakkını da versin bir zahmet yani. Kartı tam güçte kullanabilmem için gidip Ryzen 9 falan takmam gerekiyormuş. Kart Intel i5 12400F'de bile darboğaz sorunları yaşatıyor. Millet 12400FI 4070 le bile kombinleyebiliyor biz Intel'i memnun edeceğiz diye son nesil işlemci almak zorunda kalıyoruz. Vallahi bir daha Intel'e ait herhangi bir ürün alırsam ne olayım.

Vallahi bende hocam. Umarım ekran kartıyla alakalıdırda. Yazın değiştirdiğimde düzelir.

Hocam driverlar güncel mi? Aynı ekran kartında i5 9400F ıslemcısıyle rebar bıle yokken RDR 2 de Ultra da hiç drop yemıyorum.

Hocam driverlar güncel mi? Aynı ekran kartında i5 9400F ıslemcısıyle rebar bıle yokken RDR 2 de Ultra da hiç drop yemıyorum.

Hocam 24H2 sürümüne geçtim şu an. Niye oluyor bu mini kasmalar. Çok rahatsız edici. Umuyorum ki bu donmalar ekran kartlı kaynaklıdır ve ekran kartını değiştiriğimde düzelir.

Hocam 24H2 sürümüne geçtim şu an. Niye oluyor bu mini kasmalar. Çok rahatsız edici. Umuyorum ki bu donmalar ekran kartlı kaynaklıdır ve ekran kartını değiştiriğimde düzelir.

Ekran kartıyla alakalı değilmiş. İşlemciye yeni fan alacağım. Belki onunla alakalıdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…