ARC 750 vs RX6600

Tabi o yönü de var ama enerji odaklı söylendiği için.

Hocam titremeler yakından da fark ediliyorsa bu da demek oluyor ki görüntü de bozuktur. Bunu beğenmeyen birisinin boş demesinde hiç bir sakınca görmüyorum.

@Adonis31 ya bu adam 50 X Zoom yapıp ekranın dibinden görüntü bakıyor ben oyunu Zoom yapıp oynamıyorum bu adam abartmayı seviyor. Gayet de net görüntü var

@Adonis31 ya bu adam 50 X Zoom yapıp ekranın dibinden görüntü bakıyor ben oyunu Zoom yapıp oynamıyorum bu adam abartmayı seviyor. Gayet de net görüntü var.

O normal farkı anlamak için yapılan bir şey o 50X zoomsuz şekilde de fark ediliyor monitöre yakınsan.

@Kaanolovski hocam yakından fark edilmesi dediğim monitöre uzaklık ben monitöre yakından bakmıyorum.

Bu sizin yaptığınız bir şey yakından bakmazsan çoğu şey net olur yakında kötü uzakta iyiyse bu kaliteli olduğu anlamına gelmez.

Buyurun karşıdaki tahtalarda bile netlik doku detayı fark ediliyor. DLSS 3.0 daha iyi ancak kötülemek için yer arayanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…