Arc 770'e uygun PSU önerisi

Daha fazla  
Selamlar. PC topluyorum PC eski dolayısıyla parçalarda eski ekran kartını yeni aldım geldi fakat minimum 650W'lık bir PSU istiyor. İşlemcisi Intel i5 9400F anakartı Gigabyte H310 m S2H hatta formunu da açmıştım satmayı düşünüyordum o zaman ama vazgeçtim. Şimdi yeniden topluyorum uygun PSU ve farklı parça önerirseniz şimdiden teşekkür ederim efenim.
PC'nin diğer parçalarına bakmak isterseniz: pc parça
Aldığım ekran kartı: ekran kartı
Bu arada PC bileşenleri ve PC toplama hakkında çok bilgim yok.

Ram'ı 2x8 16gb yapabilirseniz iyi olur. Ekran kartını almışsınız artık iade şansınız yoksa bu şekilde kullanılacak. RTX 3060 Ti muadili olduğunu görüyorum sürücü problemleri olduğundan bahsediliyor. Kasayla beraber PSU yu alırsanız daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Sadece PSU derseniz;

RAM'ı 2x8 16 GB yapabilirseniz iyi olur. Ekran kartını almışsınız artık iade şansınız yoksa bu şekilde kullanılacak. RTX 3060 Ti muadili olduğunu görüyorum sürücü problemleri olduğundan bahsediliyor. Kasayla beraber PSU'yu alırsanız daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Sadece PSU derseniz;

Teşekkürler hocam kasayı da değişmeyi düşünüyordum yakın zamanda bu attığınız iyi olmuş, ekran kartını da bilerek aldım hocam ucuz diye bir bakıp göreceğim artık baktım olmadı NVIDIA'ya geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı