Arc A750 alınır mı?

Bütçe
8000 TL

ardakurkcu06

Hectopat
Daha fazla  
Konuya giriş yapayım, RX560 ekran kartım var işlemcim; i3 10100F anakartım; H510M Pro-e.
Intel Arc A750 almayı düşünüyorum ama driver sorunu var diyorlar... Beni aydınlatır mısınız veya önerdiğiniz sistemime uyacak ekran kartı var mı? Ekran kartım maalesef artık yeterli gelmiyor yeni çıkan oyunların hepsini Low-medium arası oynuyorum.

Bence geleceğe yatırım olur. Ayrıca Intel işlemciniz var daha kombine çalışırlar. Burası bir forum ve benim size en doğrusunu söylememem gerekir bu yüzden RX 6600 önereceğim, lakin eğer ki Intel'e merakınız varsa Arc'ı alın geçsin.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler hocam gerçektende Intel'e ilgim var fiyatı da mükemmel ama muallaktayım işte.

Bütçe ne kadar ise alabildiğin en yüksek kartı al. İkinci elde olur büyük bir şehirde yaşıyorsanız daha rahat bulursunuz. Driver problemi olan kartla uğraşmayın bence derim.

Bütçe ne kadar ise alabildiğin en yüksek kartı al. İkinci elde olur büyük bir şehirde yaşıyorsanız daha rahat bulursunuz. Driver problemi olan kartla uğraşmayın bence derim.

Yorumunuz için teşekkürler hocam bende driver sorunu yüzünden korkuyorum alırım birden biz ekran kartı çıkarmaktan vazgeçtik derseler elimde kalır kart yeniler piyasada sonuçta.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler hocam gerçektende Intel'e ilgim var fiyatı da mükemmel ama muallaktayım işte.
Hocam bundan sonrası tamamen size kalmış. Evet gerçekten İntel'in şimdilik için sorunları var. Dilerseniz çevrenizde ya da sarı sitede mutlaka ekran kartı satan vardır onlardan alın derim. Test etmeden almayın!

Hocam bundan sonrası tamamen size kalmış. Evet gerçekten Intel'in şimdilik için sorunları var. Dilerseniz çevrenizde ya da sarı sitede mutlaka ekran kartı satan vardır onlardan alın derim. Test etmeden almayın!

RX6600 aldım hocam teşekkürler öneriniz için çok iyi ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…