Arc A750 alınır mı?

3umgeldijv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sıfır Arc A750 satın alacagım. Şu anki mevcut ekran kartım GTX 1650 ve işlemcim i3-10100F. 550 watt PSU sahibiyim. İşlemcim darboğaz yapar mı ve ekstra ne kadar bir performans alırım oyunlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır Arc A750 yerine aynı fiyat bandında ikinci el bir GPU çok daha mantıklı olabilir. Darboğaz olabilir, ancak ne kadar olur tam bilmiyorum. PSU ise yeterli.

Suggested PSU: 550W.

Sıfır Arc A750 yerine aynı fiyat bandında ikinci el bir GPU çok daha mantıklı olabilir. Darboğaz olabilir, ancak ne kadar olur tam bilmiyorum. PSU ise yeterli.

Suggested PSU: 550W.

İkinci el almama ihtimal yok karttan taksitlendirerek satın alacağım RX 6600 alabilirim sıfır ancak Sapphire modeli var en uygun o yüzden bulasmadım.

Merhaba. Sıfır Arc A750 satın alacagım. Şu anki mevcut ekran kartım GTX 1650 ve işlemcim i3-10100F. 550 watt PSU sahibiyim. İşlemcim darboğaz yapar mı ve ekstra ne kadar bir performans alırım oyunlarda?

Alınmaz hocam 1080 Ti alabilirsin daha uygun ve daha performansı yüksek. Ya da 2. elde RX 6700 XT. Çok iyi bir ekran kartı.

Alınmaz hocam 1080 Ti alabilirsin daha uygun ve daha performansı yüksek. Ya da 2. elde RX 6700 XT. Çok iyi bir ekran kartı.

1080 Ti icin PSU yetmeyebilir. 1080 Ti genel olarak fazla W harciyor.

Suggested PSU: 600W.

Amazon.com.tr
Hocam bunu da alabilirim sizce nasıl.

Bence almisken 4060 al ama keske 10k olsaydi.

Bence sifir almak hiç mantikli degil RX 6600'u. RX 7600 icin de gecerli olabilir.

Ben CPU'yu unutmustum bu arada. FHD icin darbogaz olabilir. QHD ve UHD icin zaten o fiyat bandindaki kartlar yetersiz sayilabilir.

Bence almisken 4060 al ama keske 10k olsaydi.

Bence sifir almak hiç mantikli degil RX 6600'u. RX 7600 icin de gecerli olabilir.

Ben CPU'yu unutmustum bu arada. FHD icin darbogaz olabilir. QHD ve UHD icin zaten o fiyat bandindaki kartlar yetersiz sayilabilir.

Hocam mecbur sıfır almam gerek kendı paramla degıl ailemin parasıyla bu yola cıkıyorum kendı paramla 2 3 ay ıcınde anakart ve işlemcimi degiştireceğim. Sıfır RX6600 alacagım A750 yerine de, en azından ısınma ve güç tüketimi konusunda daha iyi duruyor alacagım model. Bide rahatsız edıyorum ancak işlemcım ıle oyun oynatmayacak bir darboğaz olmaz değil mi cogu kısı olmaz demiş de bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı