Hocam hala kullandığım bir kart çok üst beklentiniz olmasın ancak fiyatına göre tam F/P ekran kartı kozmetik çok kötü değilse alınabilir üstüne para ekliyebilirseniz 3060 geçmeyi deneyin.
İlk çıktığından beri kullanıyorum. Hiçbir oyunda şu ana kadar driver kaynaklı sorun yaşamadım. BF6'sından tut yeni çıkan diğer oyunlara kadar. 1080p High/Medium ayarlarda kasma sorunu olmadan oyun oynayabiliyorum. 3-5 driver sorunu yaşattığı oyunlar var ama Intel onları da ortalama bir hızda düzeltmeye çalışıyor. Kozmetik sorununu dert etmiyorsanız ve test edebilecek bir alım yapacaksanız bence değer.
Ekran kartını 2023'ten beri kullanıyorum insanların abarttığı kadar kötü değil 3060'dan daha iyi performans aldığım oyunlar var tam bir F/P kartı. Ben sadece DX9 destekleyen oyunların birkaçında sorun yaşadım onun dışında F/P olarak mükemmel bir kart.
Rx 6600 alternatif düşünülemez mi, bende var memnunum bir bak derim oyunları high 1080 oynuyorum kasma yaptığını görmedim. Bir tek karta bağlı bir blur özelliği var ne yaptıysam kapatamadım.
RX 6600 alternatif düşünülemez mi, bende var memnunum bir bak derim oyunları high 1080 oynuyorum kasma yaptığını görmedim. Bir tek karta bağlı bir blur özelliği var ne yaptıysam kapatamadım.
Hocam hala kullandığım bir kart çok üst beklentiniz olmasın ancak fiyatına göre tam F/P ekran kartı kozmetik çok kötü değilse alınabilir üstüne para ekliyebilirseniz 3060 geçmeyi deneyin.
Hocam 3060a yakın gibi incelemelerde bazen geçiyor hatta bu arada 4750 TL'ye her şeyi tam olan hiçbir sorunu olmayan Arc A750 var ama güvenilir mi ona?