Arc A750 ekran kartı alınır mı?

Daha fazla  
RX6600 alayım diyorum, neredeyse hurdaya çıkacak kutusuz, faturasız, 5. el, %90 Mining'de kullanılmış kartlar 6 bin TL'den başlıyorlar. Tertemiz gözüken Arc A750'ler ise 5 bin TL. Yalnız bu kart sorunlu bir çıkış yaşadı.

Ben kartı aldığımda şu oyunda iyi, şu oyunda kötü, şu oyunu açmıyor, yok yeni çıkan şu X oyununda problemli, cart curt gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Bu kart tamamen, %100 düzeldi, AMD, NVIDIA seviyesine çıktı diyebilir miyiz? Yoksa günümüzde hala her oyunda olmasa da bazı oyunlarda problem çıkartma ihtimali, PC'de saçmalamalara sebep olma ihtimali var mıdır?

Sistemim: i3-12100F, Samsung 970 1 TB SSD, 8x2 3000 MHz RAM, Aerocool 500W VX Plus PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanmam bu kart çok sancılı bir çıkış dönemi yaşadı ama şu an son derece stabil bir durumda driver güncellemeleri ile hem stabil duruma geldi hem de 3060 performansı vermeye hatta onu geçmeye bile başlamıştı sıfır olarak da ucuz ve alınabilecek en mantıklı kart.

Eski oyunlarda sorun yaşama şansın yüksek. Modern oyunları bilmiyorum ama yine de güvenilir bir opsiyon gibi gelmiyor bana. AMD bile seneler sonra ancak GPU mevzusunu oturtmuşken pazara aniden giren Intel kartlara güvenilmez bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorsanız kesin bilgilerle öneri yapın kullanmıyorsanız varsayımlara siz öyle düşünüyorsunuz diye hiçbir markayı ürünü kotulemeyin.

Kullanıyorsanız kesin bilgilerle öneri yapın kullanmıyorsanız varsayımlara siz öyle düşünüyorsunuz diye hiçbir markayı ürünü kotulemeyin.
Birşeyi önermek ya da önermemek için kullanmama gerek yok 9070 XT de öneriyorum ama kullanmadım. Zaten cümlelerimde bu yüzden bence kelimesini kullanıyorum bana göre gereksiz risk. Eski oyunlarda sorun yaşama mevzusu da yanlış değil tam olarak neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama belirli bir dx sürümünden aşağısını kullanan eski oyunlarda performans düşük oluyordu diye hatırlıyorum. Adı üstüne öneri bu bana göre riske girilecek bir ürün değil.

Hocam bu arada 6k'ya nasıl buldunuz onu anlamadım kartın ikinci el piyasası genelde 5k civarında. Mining olayı doğru ama 6k bu kart için fazla bir fiyat.

Son düzenleme:
@Grim Reaper 5 bine kutulu, düzgün, temiz bir RX6600 gösterirseniz PG sistemiyle satan, bugün satın alabilirim.
Valla kendim baktığım kadarıyla faturalı bir kartı 5500'e satıyorlar. İkimiz de yanlış baktık herhalde. Birisi de 5500'e ilan açmış pazarlık payı bırakmış son fiyat 5300'e düşer herhalde. Furmark vb testleri yayın açıp gösterebileceğini kartın max 62 derece gördüğünü vb yazmış. Ne kadar doğru söylüyorlardır bilemiyorum tabii test etmek gerek. Ama param güvende ile çoğu kişi satmıyor işte problem o. PG sistemi alıcıdan yana olduğu için satıcı riske edemiyor kartın içi açılsa ayarıyla oynansa satıcı sorun yaşıyor. Belki ikna edip param güvende ile alabilirsiniz ama öbür türlüsü zor. İşin özeti 5500 TL civarına var pazarlıkla 5200 5300'e kadar düşebilir ama satıcılardan PG ile alabilmek için ricada bulunmanız gerek bazıları satarım ama fiyat farkı uygularım para kesiyor diyor sizin bileceğiniz iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…