Arc A750 satın almak

tunaahann

Kilopat
Merhaba arkadaşlar bugün Arc A750 nasıldır sorunlu mudur? Hangi fiyatlarda alınır nerede alınır nerede alınmaz ve sorunlarından bahsedeceğim.
Öncelikle kartı alalı 2 hafta oldu sadece 1 oyunda driver problemi yaşadım onun dışında her oyunda akıyordu tabii stabilizasyon problemi yok değil ama inanıyorum düzelecek bir problemi daha var güç tüketimi normalde 34 Watt'ın aşağısına inmez ama BIOS'tan aspm mode>disabledan l0s and L1 entry e alınca boşta eğer 15'e watt a eğer fareyi hareket ettirmiyorsanız 2 3 watt a kadar iniyor benim gözlemim bu kadar gel gelelim fiyatlandırmaya nerede olursa alınabilire 6000 TL aşağısında kaçırmayın 6000-6500 TL olabilir 6500 üstünde ise daha stabil olan RX 6600'e geçilebilir. Bu kadardı herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

A750 alınır 7K civarına. 3060 civarı performansı var ve her güncellemede performansı artıyor. İtopya, İncehesap'tan alabilir alacaklar. Driver sorunu ise dediğim gibi her gün daha iyileşiyor. Ama programı duyduğuma göre kötüymüş. Ama sonucta RX7600, 3060 civarı performansı nerdeys yarı fiyatına veriyor.

Alınmaz.

Aga evet ucuz ama bir sebebi var fazla güç tüketimi ve driver sorunları 7K veren biri biraz daha koyup başka kartlar alabilir zaten Arc'ın güç tüketiminden dolayı satın alma maliyeti diğer kartlara yanaşıyor ama çok çok ucuzken alınabilir ben 2 hafta önce 5100'e aldım hem de peşin fiyatına 6 taksit o yüzden böyle ucuzken alınır ama RX 6600 XT veya RX 6600'e yakın fiyatta olunca bir tereddüte kalırsın.

Hocam 2 oyunda sorun yaşadım ama birkaç ayarla çözdüm gibi güç tüketimine geleceksek geçen boşta 2 3 watt gördüm inanamazsın tabii fareyi hareket ettirince 15'e çıkmıyor değil bunun yanı sıra 3060 ve 6600'ün güncellemeler daha erken bitecek Arc A750 daha uzun güncelliğini korur gibi bu da kağıt üstünde daha güçlü olan A750'yi ileride daha güçlü yapar yatırımlık kart denilebilir.
Bakacağız artık ölü yatırım mı? İyi yatırım mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…