Okudum, ordaki oyunların çoğunu oynadım felan filan yani pek oynamam gibi. Benim oynayacağım oyunlarda pek sıkıntı verdiğini göremedim. Almayı düşünüyorum.
Fanboy olan sensin açıklayacak ya da söyleyecek bir nedenin yok bir bilgin yok. Ekran kartında bazı oyunları oynayamıyorsan boştayken 40-42W enerji çeken kartı savunma bana burada olaya gel bu kartı alıp ilk kullananlardan biriyim senden daha çok daha iyi biliyorum neyin ne olduğunu.
Okudum, oradaki oyunların çoğunu oynadım falan filan yani pek oynamam gibi. Benim oynayacağım oyunlarda pek sıkıntı verdiğini göremedim. Almayı düşünüyorum.
Bu ekran kartı tam oturmadı. Bence şu an alınmamalı.
Eski ARCA750 kullanıcısı olarak söylüyorum. @Tesla Bobini Hocamın O konusuna da hatta mesaj atmışım. Tarihi duruyor.
15 bin TL bütçen varsa RX 6600 ve bu kart dışında seçeneğin yok gibi. Bence al, memnun kalmazsan ilk ay bu kartın 2. el piyasası 4500 liralarda geziyor satıp 2. el garantili 6600 al.
Bu ekran kartı tam oturmalı. Bence şu an alınmamalı.
Eski ARCA750 kullanıcısı olarak söylüyorum. @Tesla Bobini Hocamın O konusuna da hatta mesaj atmışım. Tarihi duruyor.
Bu ekran kartı tam oturmalı. Bence şu an alınmamalı.
Fanboy olan sensin açıklayacak ya da söyleyecek bir nedenin yok bir bilgin yok. Ekran kartında bazı oyunları oynayamıyorsan boştayken 40-42W enerji çeken kartı savunma bana burada olaya gel bu kartı alıp ilk kullananlardan biriyim senden daha çok daha iyi biliyorum neyin ne olduğunu.