Çözüldü Arc A750 tak çalıştır olarak kullanılıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yunussemree0

Hectopat
Daha fazla  
Merhalar. Arc A750 sipariş verdim lakin gelince tak çakıştır mı yapacağım yoksa herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Yüklemedir, güncellemedir vb. ayar ister mi? Benim bilgim yok pek bilgisi olan varsa sevinirim.

Çözüm
Merhalar. Arc A750 sipariş verdim lakin gelince tak çakıştır mı yapacağım yoksa herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Yüklemedir, güncellemedir vb. ayar ister mi? Benim bilgim yok pek bilgisi olan varsa sevinirim.

Ekran kartınızı sisteminize taktıktan sonra DDU ile varsa eski GPU'nuza ait sürücüleri silin. Ardından Intel ARC750 sürücülerini indirin ve kurun.

Ekran kartınızı sisteminize taktıktan sonra DDU ile varsa eski GPU'nuza ait sürücüleri silin. Ardından Intel ARC750 sürücülerini indirin ve kurun.

Çözüm

Çokk teşekkür ederim varsa eskilerini siliyorum. Attığınız link aracılığıyla yenilerini yüklüyorum.

Forumu inceledim lakin eski kartında olması lazımmış sanırım şu an yok yine de yapılabilir bir işlem mi?

Sistemi güvenli modda açın. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın. DDU ayarlarından sistemi restart etme seçeneğini değil kapatmayı seç, Windows Update tekrar driver kurmaya çalışabilir. Fişini çekin. Sonra güç düğmesine basın, güç kaynağındaki enerji boşalsın. Eski ekran kartını söküp yeni ekran kartınızı takın. Sistemi açın, yeni ekran kartını bulsun. Sonra yeni sürücüleri kurun.

Son düzenleme:

Eski ekran kartım maalesef mevcut değil satmıştım. Farklı bir yol yok mudur veya bir sıkıntı olur mu?

Arc A750 geldikten sonra sürücüleri kurmadan önce eski sürücüleri sil ondan sonra A750 nin driverlarını kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…