Arc A750 ve R5 5600X sistem ne kadar eder?

Yunussemree0

Hectopat
Daha fazla  
Dark diomond Pro mesh 4x12 frgb 3.0 kasa.
Gigabyte Gaming X V2 anakart.
Intel Arc A750 GPU.
Ryzen 5 5600X CPU.
DeepCool AG400 RGB kule tipi.
Crucial P2 500GB M.2 SSD.
Kingston A400 480 GB SSD.
Samsung 870 QVO 1 TB SSD.
G.Skill Ripjaws V 8 GB 3000MHz DDR4 (X2)
Cooler Master 600W PSU (model hatırlamıyorum eski)
Dell S2721DS DS 27" QHD 75Hz.
Hoparlörlü IPS pivot monitör.

Bir tane RAM ve PSU harici çoğunun faturası mevcut ve garantisi devam etmekte. Toplu satsam sizce ne olur değeri?

Sahibinden'e 17-18K civarına koymayı dene monitörlü alan çıkmazsa düşürürsün fiyatını. Herkesin bildiği üzere kimse ederine sistem satmaz. 1 hafta bekleyin birileri yazar illaha.

Sahibinden'e 17-18K civarına koymayı dene monitörlü alan çıkmazsa düşürürsün fiyatını. Herkesin bildiği üzere kimse ederine sistem satmaz. 1 hafta bekleyin birileri yazar illaha.
Parça parça satmak daha mantıklı öyle ise. Hepsinin ikinci el fiyatlarını "minimum" bazdan hesaplayıp toplayınca 23.5 -24 civarı yapıyor.
"Her şey dahil"
Anakart-Gpu-Cpu-monitör ikinci el min toplamı 17.5

Parça parça satmak daha mantıklı öyle ise. Hepsinin ikinci el fiyatlarını "minimum" bazdan hesaplayıp toplayınca 23.5 -24 civarı yapıyor.

Anakart-GPU-CPU-monitör ikinci elmin toplamı 17.5

Toplam sistem fiyatı istediniz yazdım 17k fiyata ne sıfır sistemler denk geliyor içinde RTX 4060 bulunan Arc A750 tokatlar geçer. Parça parça satarsanız ancak belki 17k elde edersiniz.

Toplam sistem fiyatı istediniz yazdım 17k fiyata ne sıfır sistemler denk geliyor içinde RTX 4060 bulunan Arc A750 tokatlar geçer. Parça parça satarsanız ancak belki 17k elde edersiniz.

Hocam 3060 dengi kart güncellemelerle gayet iyi oluyor Arc a750. 4060'la kıyaslanamaz zatende. RTX 4060 koyup diğer malzemelerden bayağı bir kısıyorlar. İşlemci anakart düşük SSD'de 500GB civarı oluyor genellikle ve monitörde mevcut olmuyor. Bendeki sisteme 4060 koy ikinci elde 30'a gider. Bir de evet toplam sistem fiyatı istedim lakin ölü geldi. Monitörsüz satsak söyleminize göre 11-12 falan eder. Teşekkürler.

Yanlış anlamayın piyasa ölü ve ölücü dolu ondan dolayı şansınızı deneyin yine ama genelde böyle tipler çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…