Arc A750 vs RTX 3050

Ürün değişim kararı çıktığından mecbur iki ürün arasından seçim yapmam gerekiyor.

A750, daha güçlüdür ama RTX 3050, daha stabildir. 3050 aldıktan sonra satıp, az para koyup RX 6600 alabilirsiniz. A750'nin piyasası yok. Yani garip bir durum. A750'de alabilirsiniz.

Ellerinize sağlık yazmış olduğunuz incelemeyi okudum. RTX 3050 daha stabilse 3050 almak daha mantıklı gibi.
Yardım etmeye çalışan Herkese teşekkür ediyorum. Intel Arc 750'yi tercih ettim.
Kullanmış olduğum kart Gigabyte RTX 2060 de 6G GV-N2060D6-6GD 192 bit GDDR6 6 GB.

İtopya stoklarında RTX 2060 modeli kalmadığından bana Intel Arc 750'yi fiyatsız olarak temin edeceklerini ya da 3000 TL ekleyerek de ASUS RTX 3050 ekran kartını alabileceğimi söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın sürücüleri henüz oturmamış. desteklediği oyunlarda bile sıkıntılar meydana geliyor. Kesinlikle kartı önermiyorum.

Sıkıntı yaşadığım oyunlar.

FIFA 23'te kasma sorunu ve bazı kaplamalar yüklenmiyor.

Mortal Kombat'ı desteklemesine rağmen ekranda bozulmalar meydana geliyor

Sifu sinematiklerde kasma meydana geliyor.

Valorant PTT açık olduğu halde açılmıyor.

Fortnite'da kasma meydana geliyor.

Son düzenleme:

Güncel veri bile sunmadan yaptığınız A750 incelemesine dayanarak kötülüyorsanız, üzücü bir durum.

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? ReBar aktif mi?

Güncel veri bile sunmadan yaptığınız A750 incelemesine dayanarak kötülüyorsanız, üzücü bir durum.

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Rebar aktif mi?
Rebar BIOS ekranında gözükmediğinden açamıyorum.

Ekran kartının sürümü 31.0.101.4887

Yeni konu açtım.

Son düzenleme:

Yalnızca WHQL ibaresi bulunan sürücüleri kullanın. Sürücü sürümü değiştirmeden önce DDU kullanın. Arc Control yazılımı üzerinden sürücü güncellemeyin.

ReBar aktif edilmezse A750 bir hiç. Bütün performansını bunun sayesinde kazanıyor, açılmazsa stabil çalışmıyor. Aynı yollardan geçmiş birisi olarak tavsiyelerim bunlardır.

Bir dahaki sefere durumun aslını öğrenmeden önermiyorum demek yanlış. AMD kart kullansanız demek ki bilgisayarı camdan atacaksınız.

DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı. Ayrıca above 4G decoding ve ReSize BAR zaten aktifmiş.

Ek olarak işin garip tarafı bazen hiç kasma olmuyor, ekran kartının canı ne zaman isterse o zaman sorunsuz oynatıyor.

Çözümünü biliyorsanız yazarmısınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…