Aslında uyumluluk problemi tarzı bir şey olabilir. Hazır sistemlerden alıp pişman oldum, şu problemi çıkarttı diyeni henüz görmedim çünkü. Benim anakart H610 chipset, BIOS menusunde kabak gibi ReBar ayarı gorunuyordu, acmadan once binbir problem yasadim.
Yalnızca WHQL ibaresi bulunan sürücüleri kullanın. Sürücü sürümü değiştirmeden önce DDU kullanın. Arc Control yazılımı üzerinden sürücü güncellemeyin.
ReBar aktif edilmezse A750 bir hiç. Bütün performansını bunun sayesinde kazanıyor, açılmazsa stabil çalışmıyor. Aynı yollardan geçmiş birisi olarak tavsiyelerim bunlardır.
Bir dahaki sefere durumun aslını öğrenmeden önermiyorum demek yanlış. AMD kart kullansanız demek ki bilgisayarı camdan atacaksınız.
Aslında uyumluluk problemi tarzı bir şey olabilir. Hazır sistemlerden alıp pişman oldum, şu problemi çıkarttı diyeni henüz görmedim çünkü. Benim anakart H610 chipset, BIOS menusunde kabak gibi rebar ayarı gorunuyordu, acmadan once binbir problem yasadim.
After an initial rough start, Intel has released new drivers for its Intel Arc GPUs. We retested the Intel Arc A770 to see how it performs with the new drivers and to see if there are still any bugs to work out.
Ekran kartının sürümü 31.0.101.4887 Işlemcim ekran kartıyla uyumlu Intel Core i5 DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum işe yaramadı. Sıkıntı yaşadığım oyunlar FIFA 23, Valorant, Fortnite, Sifu, Mortal Kombat