OutMat Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #1 Intel odaklı bir sistem yapmak istiyorum anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Eylül 2023 #2 OutMat dedi: Intel odaklı bir sistem yapmak istiyorum anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biz tahmin ediyoruz herhalde.
OutMat dedi: Intel odaklı bir sistem yapmak istiyorum anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biz tahmin ediyoruz herhalde.
OutMat Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #3 Qualty dedi: Bütçeyi biz tahmin ediyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 bin TL civarı bütçem var Intel'in yeni ekran kartını merak ettiğim için topluyorum.
Qualty dedi: Bütçeyi biz tahmin ediyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 bin TL civarı bütçem var Intel'in yeni ekran kartını merak ettiğim için topluyorum.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2023 #4 OutMat dedi: Hocam 50 bin TL civarı bütçem var Intel'in yeni ekran kartını merak ettiğim için topluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çok anlamıyorum ama 50 bin TL ile 770'den çok daha iyi sistemler toplanır diye biliyorum.
OutMat dedi: Hocam 50 bin TL civarı bütçem var Intel'in yeni ekran kartını merak ettiğim için topluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çok anlamıyorum ama 50 bin TL ile 770'den çok daha iyi sistemler toplanır diye biliyorum.
OutMat Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #5 Forum Clerk dedi: Ben çok anlamıyorum ama 50 bin TL ile 770'den çok daha iyi sistemler toplanır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam dediğiniz doğru ben test amaçlı kullanacağım.
Forum Clerk dedi: Ben çok anlamıyorum ama 50 bin TL ile 770'den çok daha iyi sistemler toplanır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam dediğiniz doğru ben test amaçlı kullanacağım.
K kazee Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #6 OutMat dedi: Intel odaklı bir sistem yapmak istiyorum anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni Intel Arc ekran kartı çıkacak. Çok güçlü olacağı söyleniyor.
OutMat dedi: Intel odaklı bir sistem yapmak istiyorum anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni Intel Arc ekran kartı çıkacak. Çok güçlü olacağı söyleniyor.
OutMat Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #7 kazee dedi: Yeni Intel Arc ekran kartı çıkacak. Çok güçlü olacağı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam o zaman yeni cikacak olani bekliyeyim.
kazee dedi: Yeni Intel Arc ekran kartı çıkacak. Çok güçlü olacağı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam o zaman yeni cikacak olani bekliyeyim.