ARC A770 sistem için Thermaltake TR S 2 550W PSU yeterli mi?

Hekko14

Kilopat
Merhaba. Yakın zamanda çıkan ARC A770 + 12400F sistemi sipariş ettim. Ancak 12400F stok soğutucuda ısınıyor dendi. Ben de kule tipi 95W TDP değerinde bir soğutucu buldum ama başka bir problem de hazır sistemdeki PSU 550W.

ARC A770 TDP 220W, 65W 12400F, 95W soğutucu, 50W anakart, 4 tane kasa fanı desek, bana bu 550W PSU yeter mi?

Marka: Thermaltake TR S 2 550W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arc A770 bilgisayar kasası için kullanılacak güç kaynağı, donanım bileşenlerinin ihtiyaçlarına göre belirlenmelidir. Ancak, genel olarak 550W güç kaynağı, orta seviye bir sistem için yeterli olabilir. Fakat, kullanacağınız donanım bileşenlerine ve sisteminizin gereksinimlerine bağlı olarak bu durum değişebilir.

Ekstra kule tipi fan takacağım. O biraz kafamı karıştırıyor. Alacağım fan 95 TDP yazıyor. Bu 95 watt çekeceği anlamına mı geliyor?

PSU iyi değil. İmkan varsa değiştirilmeli, değiştirene kadar idare eder tabii.

Bir Rampage, Frisby değildir diye düşünüyorum. Thermaltake sonuçta, daha iyisini alana kadar idare eder herhalde.

Hayır, 95W TDP değerine sahip CPU'ları soğutabileceği anlamına geliyor, soğutucunun kapasitesini belirtiyor. Güç tüketimiyle bir ilgisi yok.
Teşekkürler çok yardımcı oldu herkes.

Thermaltake'nin LITEPOWER ve TR2 S serileri baş belasıdır. Thermaltake sonuçta deyip geçmemek lazım. TR2 S 550W model PSU'nun 12V kanalından yaşadığı 100W kayıp bile inşa kalitesini özetler nitelikte.

1681686574633.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı