ozkantasci Femtopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #11 Tesla Bobini dedi: Fiyatları önemli maksimum bütçen ne o önemli. Genişletmek için tıkla... Dolar artmadan once max 10bintl şimdi daha fazla vermek zorundayim ProximusTwo dedi: Arc serisindeki yazılım problemleri büyük oranda çözüldü ve performansları arttı fakat RX 6750 XT daha iyi gibi. Tabii arada fiyat farkı da var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.garajonline.com.tr Bunu alın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tavsiyen icin aynı modelin MSI marka almayı düşünüyorum, ayni paraya. Son düzenleme: 10 Haziran 2023
Tesla Bobini dedi: Fiyatları önemli maksimum bütçen ne o önemli. Genişletmek için tıkla... Dolar artmadan once max 10bintl şimdi daha fazla vermek zorundayim ProximusTwo dedi: Arc serisindeki yazılım problemleri büyük oranda çözüldü ve performansları arttı fakat RX 6750 XT daha iyi gibi. Tabii arada fiyat farkı da var. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.garajonline.com.tr Bunu alın hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tavsiyen icin aynı modelin MSI marka almayı düşünüyorum, ayni paraya.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Haziran 2023 #12 ozkantasci dedi: Teşekkürler tavsiyen icin aynı modelin MSI marka almayı düşünüyorum, ayni paraya. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin model MSI Mech ise çöpün önde gideni, Red Devil onu tokatlar geçer her anlamda.
ozkantasci dedi: Teşekkürler tavsiyen icin aynı modelin MSI marka almayı düşünüyorum, ayni paraya. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin model MSI Mech ise çöpün önde gideni, Red Devil onu tokatlar geçer her anlamda.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 10 Haziran 2023 #13 ozkantasci dedi: Dolar artmadan once max 10bintl şimdi daha fazla vermek zorundayim Teşekkürler tavsiyen icin aynı modelin MSI marka almayı düşünüyorum, ayni paraya. Genişletmek için tıkla... Red Devil çok daha iyi. ROG Strix seviyesinde. MSI Mech giriş seviyesi.
ozkantasci dedi: Dolar artmadan once max 10bintl şimdi daha fazla vermek zorundayim Teşekkürler tavsiyen icin aynı modelin MSI marka almayı düşünüyorum, ayni paraya. Genişletmek için tıkla... Red Devil çok daha iyi. ROG Strix seviyesinde. MSI Mech giriş seviyesi.
ozkantasci Femtopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #14 5_8 ay sonra güncellemeler sonrasi arc 770 , rx 6750xt seviyesine gelebilirmi acaba, karşılaştırma videolarında 1440p de arc770 rakip ,rtx 3070 , rx6700 xt gibilerden oyuna gore %20- 40 arasi düşük, bu durum ileride arc770 lehine değişirmi acaba? kino dedi: Bahsettiğin model MSI Mech ise çöpün önde gideni, Red Devil onu tokatlar geçer her anlamda. Genişletmek için tıkla... Evet MSI Mech, hic bakmayim boşuna ozman. Son düzenleme: 11 Haziran 2023
5_8 ay sonra güncellemeler sonrasi arc 770 , rx 6750xt seviyesine gelebilirmi acaba, karşılaştırma videolarında 1440p de arc770 rakip ,rtx 3070 , rx6700 xt gibilerden oyuna gore %20- 40 arasi düşük, bu durum ileride arc770 lehine değişirmi acaba? kino dedi: Bahsettiğin model MSI Mech ise çöpün önde gideni, Red Devil onu tokatlar geçer her anlamda. Genişletmek için tıkla... Evet MSI Mech, hic bakmayim boşuna ozman.