Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar benim anakartım PCI-e 3.0 X16 ama Arc B570 PCI-e 4.0 X8 benim oyun performansı için re-bar açmam gerekli mi?
Arkadaşlar benim anakartım PCI-e 3.0 X16 ama Arc B570 PCI-e 4.0 X8 benim oyun performansı için re-bar açmam gerekli mi?
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.162 Makaleler 8 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2025 #2 Açmalısınız. B serisinden bir kartın testleri var burada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzer kazanımlar elde edersiniz.
Açmalısınız. B serisinden bir kartın testleri var burada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzer kazanımlar elde edersiniz.
Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2025 #3 bluerr dedi: Açmalısınız. B serisinden bir kartın testleri var burada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzer kazanımlar elde edersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
bluerr dedi: Açmalısınız. B serisinden bir kartın testleri var burada: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benzer kazanımlar elde edersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.