Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #21 Xitana dedi: Parasına değmeyecek bir kart. Genişletmek için tıkla... Hocam, zaten ben AMD'den daha iyi falan demedim. Sadece gideri var dedim. AMD daha mantıklı diyorum zaten.İyi okuyun şu mesajları
Xitana dedi: Parasına değmeyecek bir kart. Genişletmek için tıkla... Hocam, zaten ben AMD'den daha iyi falan demedim. Sadece gideri var dedim. AMD daha mantıklı diyorum zaten.İyi okuyun şu mesajları
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.836 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Temmuz 2025 #22 Eym26 dedi: Hocam, zaten ben AMD'den daha iyi falan demedim. Sadece gideri var dedim. AMD daha mantıklı diyorum zaten. İyi okuyun şu mesajları. Genişletmek için tıkla... Gideri yok işte onu anlatmaya çalışıyorum size.
Eym26 dedi: Hocam, zaten ben AMD'den daha iyi falan demedim. Sadece gideri var dedim. AMD daha mantıklı diyorum zaten. İyi okuyun şu mesajları. Genişletmek için tıkla... Gideri yok işte onu anlatmaya çalışıyorum size.
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #23 Xitana dedi: Gideri yok işte onu anlatmaya çalışıyorum size. Genişletmek için tıkla... Hocam VRAM sorunu var biraz okeyde. Gene götürür 2 3 sene orta Dlss ile. Şuanki bazı oyunları ultrada açıyor.
Xitana dedi: Gideri yok işte onu anlatmaya çalışıyorum size. Genişletmek için tıkla... Hocam VRAM sorunu var biraz okeyde. Gene götürür 2 3 sene orta Dlss ile. Şuanki bazı oyunları ultrada açıyor.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.836 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Temmuz 2025 #24 Eym26 dedi: Hocam VRAM sorunu var biraz okeyde. Gene götürür 2 3 sene orta DLSS ile. Şu anki bazı oyunları ultrada açıyor. Genişletmek için tıkla... Gene de fiyatını hak etmeyen bir karta o kadar para vermeye gerek yok, götürür götürmesine ama fiyatına değmez.
Eym26 dedi: Hocam VRAM sorunu var biraz okeyde. Gene götürür 2 3 sene orta DLSS ile. Şu anki bazı oyunları ultrada açıyor. Genişletmek için tıkla... Gene de fiyatını hak etmeyen bir karta o kadar para vermeye gerek yok, götürür götürmesine ama fiyatına değmez.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 5 Temmuz 2025 #25 RX 6800 XT alması halen daha mantıklı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RX 6800 XT alması halen daha mantıklı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et