Muadillerine göre performansı güzel, nvidia tarafında ya da amd tarafında kartlar daha pahalı, tercih edilebilir ama kartın driverı stabil mi bilmiyorum araştırmak lazım.Şu an 12-13bin TL arasında bulunabilen bir ekran kartı. Muadillerine göre ucuz ve ondan bazı oyunlarda daha iyi performans gösteriyor hatta. Şu an bende 3600XT var işlemci olarak. Sizce alınır mı?
Şu an 12-13bin TL arasında bulunabilen bir ekran kartı. Muadillerine göre ucuz ve ondan bazı oyunlarda daha iyi performans gösteriyor hatta. Şu an bende 3600XT var işlemci olarak. Sizce alınır mı?
Muadillerine göre performansı güzel, NVIDIA tarafında ya da AMD tarafında kartlar daha pahalı, tercih edilebilir ama kartın driverı stabil mi bilmiyorum araştırmak lazım.
12400F veya 5600X dengi bir işlemci kullanmıyorsanız ikinci el bir ekran kartı almanız daha iyi olur.
Bu fiyata 3070 6700XT falan alın derim.
ASUS Prime B450M K ana kartım hocam.
2.el almaktansa bunu almak daha mantıklı geldi de 2.el pek güven vermiyor bana şahsen.
2.el şans işi, karar senin ama 3070 ya da 6700xt de güzel seçenek olabilir.ASUS Prime B450M K ana kartım hocam.
2.el almaktansa bunu almak daha mantıklı geldi de 2.el pek güven vermiyor bana şahsen.
500w psu var yeter mi emin değilim sadece ekran kartı almayı düşünüyorum2.el şans işi, karar senin ama 3070 ya da 6700xt de güzel seçenek olabilir.
Testlerini yapmasını isteyip Param Güvende ile alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ilanı buraya atın bakalım.
Muadillerine göre performansı güzel, NVIDIA tarafında ya da AMD tarafında kartlar daha pahalı, tercih edilebilir ama kartın driverı stabil mi bilmiyorum araştırmak lazım.
500W PSU var yeter mi emin değilim sadece ekran kartı almayı düşünüyorum.
Şu an bu model ilgimi çekti direkt 2.el piyasasına güvenmiyorum o yüzden dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.