Arc B580 alınır mı?

Bütçe
15000

Sn0wFl4ke

Decapat
Daha fazla  
Şu an 12-13bin TL arasında bulunabilen bir ekran kartı. Muadillerine göre ucuz ve ondan bazı oyunlarda daha iyi performans gösteriyor hatta. Şu an bende 3600XT var işlemci olarak. Sizce alınır mı?

Şu an 12-13bin TL arasında bulunabilen bir ekran kartı. Muadillerine göre ucuz ve ondan bazı oyunlarda daha iyi performans gösteriyor hatta. Şu an bende 3600XT var işlemci olarak. Sizce alınır mı?
Muadillerine göre performansı güzel, nvidia tarafında ya da amd tarafında kartlar daha pahalı, tercih edilebilir ama kartın driverı stabil mi bilmiyorum araştırmak lazım.

12400F veya 5600X dengi bir işlemci kullanmıyorsanız ikinci el bir ekran kartı almanız daha iyi olur.
Bu fiyata 3070 6700XT falan alın derim.

Muadillerine göre performansı güzel, NVIDIA tarafında ya da AMD tarafında kartlar daha pahalı, tercih edilebilir ama kartın driverı stabil mi bilmiyorum araştırmak lazım.

ASUS Prime B450M K ana kartım hocam.

12400F veya 5600X dengi bir işlemci kullanmıyorsanız ikinci el bir ekran kartı almanız daha iyi olur.
Bu fiyata 3070 6700XT falan alın derim.

2.el almaktansa bunu almak daha mantıklı geldi de 2.el pek güven vermiyor bana şahsen.

ASUS Prime B450M K ana kartım hocam.

2.el almaktansa bunu almak daha mantıklı geldi de 2.el pek güven vermiyor bana şahsen.

Testlerini yapmasını isteyip Param Güvende ile alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ilanı buraya atın bakalım.

Muadillerine göre performansı güzel, NVIDIA tarafında ya da AMD tarafında kartlar daha pahalı, tercih edilebilir ama kartın driverı stabil mi bilmiyorum araştırmak lazım.

Hocam bir de driver konusunda geçen sene yazın sıkıntı yaşıyordum Fortnite'ta veya genel FPS konusunda artık sorunsuz çalışıyor driver konusunda pek sıkıntı kalmadı.

500W PSU var yeter mi emin değilim sadece ekran kartı almayı düşünüyorum.

Şu an bu model ilgimi çekti direkt 2.el piyasasına güvenmiyorum o yüzden dedim.

İlla sıfır olsun diyorsanız alınır.

Driverları son zamanlarda güzel, zamanla daha da iyileşecektir. Eskiden zayıf ve eski işlemcilerde düşük FPS sorunu çıkarıyordu onu düzeltiler. 12-13bin liraya kesinlikle değer. Bende almak istiyordum sonra yakınımdan 3060 Ti alınca vazgeçtim. 3060 Ti ile aralarında pek bir fark yok. B580'in 12 GB VRAM'e sahip olması ve Intel'in sürekli güncel tutması tercih edilebilir kart yapıyor. Arkadaşların dediği gibi ikinci el 3070-6700 de alınabilir. Size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı