Arc B580 sistem nasıldır?

Koşarak uzaklaş demişsin, şiddetle önermişsin. 5060 8 GB için miydi bu kadar es. 😂😂

Sen 30 k ya 5060'dan daha iyi stabil bir sistem bul dostum biz ona depar atalım.

Yemişim stabilini. Kimse bu forumda 8 GB VRAM'li kart olan sistem önermiyor. En azından sıfır alırken.

Sen Arc'dan devam kanka. Her güncellemede performans falan zımbırtısı RX'lerde ucuz saf kas gücü daha iyi sen bunlardan devam. Bu forumdaki herkes profesör olduğu için senin gibi Arc bile Tanrı ilan edildi yeri geldi. Ne olsun sizin gibi düşünen iki tane eleman çıkıyor yardım isteyen birine gidiyor antin kuntin yok ince ayardı yok güncellemeydi zımbırtılı ürünleri öneriyor sonra milletin başı yanıyor. Ama 5060 kötüi Arc'dan devam. 30k iddam geçerlidir daha güncel bir sistem daha mantıklı bir sistem bul ki iddanı meşru kıl aksi taktirde içi boş bir bilgi olur verdiğin.

Sen Arc'dan devam kanka. Her güncellemede performans falan zımbırtısı RX'lerde ucuz saf kas gücü daha iyi sen bunlardan devam. Bu forumdaki herkes profesör olduğu için senin gibi Arc bile Tanrı ilan edildi yeri geldi. Ne olsun sizin gibi düşünen iki tane eleman çıkıyor yardım isteyen birine gidiyor antin kuntin yok ince ayardı yok güncellemeydi zımbırtılı ürünleri öneriyor sonra milletin başı yanıyor. Ama 5060 kötüi Arc'dan devam. 30k iddam geçerlidir daha güncel bir sistem daha mantıklı bir sistem bul ki iddanı meşru kıl aksi taktirde içi boş bir bilgi olur verdiğin.
Öncelikle yazın berbat, çünkü anlaması zor. Karman çorman yazmışsın.

Neyse şunu söyleyeyim, benim 30k paraya sıfır olarak başka sistem önerememem, senin önerdiğin sistemi alınabilir kılmıyor.

Yemişim stabilini. Kimse bu forumda 8gb vramli kart olan sistem önermiyor. En azından sıfır alırken.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzle dostum. Hatta diğer videolerını da izleyebilirsin, donanım sandığınız kadar basit değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı