Arc B580 sistem siyah ekran veriyor

GREksnim

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikler merhaba, bugün yeni aldığım ekran kartı olan Intel Arc B580 geldi. Fakat ekran kartını eski ekran kartıyla değiştirdiğimde eski ekran kartım GTX 980 Ti, ekrana anakart yazısı geliyor ardından siyah ekran olup bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. DDU kullanarak eski driverlarımı sildim ve basit RAM'leri tak çıkar, kabloları tak çıkar vb. şeyleri denedim. Bunları göz önünde bulundurarak bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 5600.
Gigabyte A520M-K-v2
Corsair Vengeance LPX 32 GB (2x16) 3200 MHz.
Intel Arc b580.
600W Power Supply.

PCI-E kablosunu taktınız mı?

Peki 6+2 olanı mı 4+4 olanı mı taktınız? İşlemci ile ekran kartı kablosu karıştırılabiliyor. 6+2 Olarak ayrılıyor mu taktığınız kablo?

Bios güncellemesi deneyin, CMOS pilini takıp çıkarın ekran kartınızı tanısın bios. Ayrıca biosa girip fast boot veya quick boot ayarlarını kapatın. Ayrıca doğru yerleştirdiğinizden emin olun.

8,6 ve 2 olmak üzere 3 tane var ben 8 olanı taktım.
8 de işte o 8 olan 4+4 olarak mı ikiye ayrılıyor 6+2 olarak mı? O kablolar tak çıkar şeklinde. Ayrıca bilgisayari 5 - 10 defa yeniden başlat otomatik onarıma hazırlanıyor kısmına atar sanırım. Oradan açmayı deneyip ARC driverini kurun. Driver problemi büyük ihtimal.

Hocam şu şekilde 3 tane var.

8’li sabit hocam ayrılmıyor.

Hocam windowsa erişemiyorum anakart logosundan sonrası yok sadece bios erişimim var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…